Mezeler - Ordövrler En lezzetli 20 Soğuk Meze tarifi

En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Bilmiyorum ki nevo daha iyi bilir

Ben üye olduğumda cinsellik e sadece pro lar yazıyordu mesela ☺️ o özellik de değişti ...sadece pro laf konferans konuşma yapıyordu artık oda değişti
Biliyor musun bir ara cinsellik bölümü sadece üyelere açıktı. Sonra KK saldırdı troller ,dalga geçen çok oldu. Yönetim de üyelere özel yaptı.

Biliyor musun bir ara cinsellik bölümü sadece üyelere açıktı. Sonra KK saldırdı troller ,dalga geçen çok oldu. Yönetim de üyelere özel yaptı.
Sen daha eski üye missin ben bilmiyordum sebebini ..şuan her yerde trol var bdv ye de geliyor cinselliğe de trol her yerde trol yani ☺️

O dediğin 2000 yıllardaydı. Sonra üyelik sistemi geldi. Ben 2008 den beri buralardayım aslında :KK70:
Sende çok eskisin ben öncesinde isim dustugunde bilgi aliyordim burdan sohbet geyik topiklerini bilmiyordum

Yani kk nin arama yerlerini hiç kurcalamadim google ne yaşıyorsam bakıp çıkıyordum bir gün bayağı uğraştım üye olmak için nbeceremedim sanırım bir 10 gün falan uğraştım meğerse şifremi yanlış giriyormusim :KK70:

Sende çok eskisin ben öncesinde isim dustugunde bilgi aliyordim burdan sohbet geyik topiklerini bilmiyordum

Yani kk nin arama yerlerini hiç kurcalamadim google ne yaşıyorsam bakıp çıkıyordum bir gün bayağı uğraştım üye olmak için nbeceremedim sanırım bir 10 gün falan uğraştım meğerse şifremi yanlış giriyormusim :KK70:
Geyik sayfasını ben de 2 yıl olacak öğreneli :KK70: :KK70:
BDV ve kitap sayfalarında dolanıyordum genelde.
Bir de eskiden BDV içinde ayrı topikler vardı. Aynı konunun devamı açılınca banlanırdın yasaktı yeni konu açmak falan :KK70:

X