Biliyor musun bir ara cinsellik bölümü sadece üyelere açıktı. Sonra KK saldırdı troller ,dalga geçen çok oldu. Yönetim de üyelere özel yaptı.Bilmiyorum ki nevo daha iyi bilir
Ben üye olduğumda cinsellik e sadece pro lar yazıyordu meselao özellik de değişti ...sadece pro laf konferans konuşma yapıyordu artık oda değişti
Sen daha eski üye missin ben bilmiyordum sebebini ..şuan her yerde trol var bdv ye de geliyor cinselliğe de trol her yerde trol yaniBiliyor musun bir ara cinsellik bölümü sadece üyelere açıktı. Sonra KK saldırdı troller ,dalga geçen çok oldu. Yönetim de üyelere özel yaptı.
Eskiden ziyaretçiler de konu acabiliyormus birdeSen daha eski üye missin ben bilmiyordum sebebini ..şuan her yerde trol var bdv ye de geliyor cinselliğe de trol her yerde trol yani
O dediğin 2000 yıllardaydı. Sonra üyelik sistemi geldi. Ben 2008 den beri buralardayım aslındaEskiden ziyaretçiler de konu acabiliyormus birde
Sende çok eskisin ben öncesinde isim dustugunde bilgi aliyordim burdan sohbet geyik topiklerini bilmiyordumO dediğin 2000 yıllardaydı. Sonra üyelik sistemi geldi. Ben 2008 den beri buralardayım aslında
Geyik sayfasını ben de 2 yıl olacak öğreneliSende çok eskisin ben öncesinde isim dustugunde bilgi aliyordim burdan sohbet geyik topiklerini bilmiyordum
Yani kk nin arama yerlerini hiç kurcalamadim google ne yaşıyorsam bakıp çıkıyordum bir gün bayağı uğraştım üye olmak için nbeceremedim sanırım bir 10 gün falan uğraştım meğerse şifremi yanlış giriyormusim
Burdayım ama baya ara verdim ya
Nerelerdeydin bakalım gözükmrdin sende,iysin demi.Memleketteyim diye katılamıyorum da
Benim sayfada yazıyor ya,imza o işte.şu imza diye bişey yazıyor o ne işe yarıyor
Nasılsın ablacım :))Selamın hellolar bayanlar
Neler yapıyorsun bir sıkıntı yok dimiBurdayım ama baya ara verdim ya
iyim canım memlekete geldim bir sıkıntı yok şükürNerelerdeydin bakalım gözükmrdin sende,iysin demi.
Evet gördüm ablacım çok teşekkür ederimBenim sayfada yazıyor ya,imza o işte.
Bilgisahibi olmadan fikir sahibi olmak tehlikelidir diye.
Yok kuzum cok şükür sizler nasılsınız cok özledim siziNasılsın ablacım :))
Neler yapıyorsun bir sıkıntı yok dimi
Nasılsın gizom iyimisin gelmedin bayaMemleketteyim diye katılamıyorum da
Bende sıkıntı yok şükür ailemde iyiYok kuzum cok şükür sizler nasılsınız cok özledim sizi
İyim kuuzm şükür hiç takılmadım buraya bayadır ..Nasılsın gizom iyimisin gelmedin baya
Cok şükür bir sıkıntı yok ama eşim orda aklım onda rabbim yardım etsin ya az önce aradı çadır kuruyorlardı ..Bende sıkıntı yok şükür ailemde iyisenin evin İzmir de demi hasar yoktur inşallah