- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.239
Onlar benim poncikligimdenay minik profilin alttaki saatleri gorunce biran icin hamilelik takvimi sandim
sonradan dank ettide zaten. bu kız ne zaman hamile kaldı diyorum az önce birşeyi yoktuOnlar benim poncikligimden
Kim ne kaçırıyor
Her an hersey olabiliyorsonradan dank ettide zaten. bu kız ne zaman hamile kaldı diyorum az önce birşeyi yoktu
bişey yook
bilmem yemin ederim kalbim pır pır etti aha dedimHer an hersey olabiliyoryanlışlıkla falan olursa ya içine dogduysa
Öyle bişey duysam benim kalbi düşünbilmem yemin ederim kalbim pır pır etti aha dedim
hayırlısı olsun artık minikÖyle bişey duysam benim kalbi düşün
Pek bişey kalmadi eskiden daha iyiydi şuan tek farkin çevrimdışı gezebiliyorsun birde bir sonraki msj için 30 sn beklemiyorsunBana pronun özelliklerini anlatın
Pek bişey kalmadi eskiden daha iyiydi şuan tek farkin çevrimdışı gezebiliyorsun birde bir sonraki msj için 30 sn beklemiyorsun
Ben halimden memnunum yük olarak görmüyorumEstağfurullah bizim amacımız senin yaşadıklarını görüp yükünü hafifletmek
Bilmiyorum ki nevo daha iyi bilirşu imza diye bişey yazıyor o ne işe yarıyor
Ama işin kolay değil onu anlamis nanaBen halimden memnunum yük olarak görmüyorum
SağolsunAma işin kolay değil onu anlamis nana
Aman iyiki değişmişBilmiyorum ki nevo daha iyi bilir
Ben üye olduğumda cinsellik e sadece pro lar yazıyordu meselao özellik de değişti ...sadece pro laf konferans konuşma yapıyordu artık oda değişti
Mesela normal üyeler msj aralarında 30 sn bekliyor prolar beklemiyordu hala öyle mi bilmiyorimAman iyiki değişmiş
Evet o doğru çok iyiMesela normal üyeler msj aralarında 30 sn bekliyor prolar beklemiyordu hala öyle mi bilmiyorim