#HerTostTostDegildirTostlarıRahatBıraķınHerkes tost yapabilir ama herkesin yaptığı bir tost olamaz
Ne konuştum yine bee
Bende kesinlikle yetenekli ve 1. lik adayıBen serhatı favori görüyorum
Hayır Nana öyle yaptı ben değilBak çok büyük bir şey verdi ordadimehhh herkese sahanesin diyon seeen
Sensiz ben nefes alamamsensiz olur mu hiç
Serhat sinifts çok çalışkan çocuklar olur ya gözlük üstünden bakıyor sinir oluyorum ben pek tanımıyorum ama furkani tutuyorumBen serhatı favori görüyorum
Rica ederimYaa çok teşekkür ederim tamamdır
Tamam sen en biricisin
Tamam ilk tosta yaz beni
Oda alanında iyiBen serhatı favori görüyorum
Yyaaa hiç dayanamam gel buraya
En güzel hactagi yapana bir kalıp kaşar peyniri benden#HerTostTostDegildirTostlarıRahatBıraķın
Kız kafayı mi yedin, koşarak uzaklaşAyy çok sevindim tamamdır tatlı kurabiye yarışması yapayım. Duyurmak mı gerek Nasıl yapıyorsunuz
O değil Nana diyor
İnanamıyorum yaaa bukadar olmazHayır Nana öyle yaptı ben değil
Hepimize kesin 1.sin demiş
Yok cidden anlamadım ben foruma bi girdim yumurta yarışması yapılıyor sonra onu anlamaya çalıştım bugün de bi girdimYa kıyamam kuzumm estağfurullah ne dalgası sen anlarsın diye ben
Haber edin, bir kangal sucuk falan alcam. Kk çok seviyor biliyorsunTamam sen en biricisin
Sen benim ciğerim , canımsın
Haber edin, bir kangal sucuk falan alcam. Kk çok seviyor biliyorsun
Şef sen olursunda katılmazmıyız bizYok cidden anlamadım ben foruma bi girdim yumurta yarışması yapılıyor sonra onu anlamaya çalıştım bugün de bi girdimKukrim ve Tenceresiz kaldim anne yarışmadan bahsediyor tüm sayfaları okuyamadığım için emin olamıyorum doğru anlayıp anlamadığımdan öyle isteyen istediği konuda yarışma başlayabiliyorsa ben de kurabiye yapayım dedim katılırsınız dimii