- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.133
Önce tost olsun o kolay
Oda önceden söylensin:)Önce tost olsun o kolay
Sende gelir yazarsın yapa yapa bu tostlari mi yaptınız diyeÖnce tost olsun o kolay
Önceden söyle evde malzeme ayarlayalım:)Sende gelir yazarsın yapa yapa bu tostlari mi yaptınız diye
Tost için bildirim gider mi açma börek olsa neyssseee derimSende gelir yazarsın yapa yapa bu tostlari mi yaptınız diye
Yaaa ben de yapmak istiyorum yarışma canım çekti
Evet o eleniyormuş zaten Ayyüce ye şaşırıyorum ben de nasıl şanslı hala yarışmada durabiliyorTanya saksıyı yapamadı, gidiyor
Ayy kötü olmuştur ya geçmiş olsunayağıma değil ama kafama dusmuslugu var
Daha nasıl belli edebilirizYarışmayı niye kimse anlatmiyor bana yumurtaya da katilamadim benden gizli mi yapmak istiyorsunuz
O kendini geliştirmiş galiba yada strateji yapıp potaya sokmuyorlarYaaa ben de yapmak istiyorum yarışma canım çekti
Evet o eleniyormuş zaten Ayyüce ye şaşırıyorum ben de nasıl şanslı hala yarışmada durabiliyor
Ayy kötü olmuştur ya geçmiş olsun
Tost deyip geçemeyecen şimdi tost bir sanat işiTost için bildirim gider mi açma börek olsa neyssseee derim
Zaten yapacaksınız öyle ben yapamam olmuyor.Yaaa ben de yapmak istiyorum yarışma canım çekti
Evet o eleniyormuş zaten Ayyüce ye şaşırıyorum ben de nasıl şanslı hala yarışmada durabiliyor
Ayy kötü olmuştur ya geçmiş olsun
Tamam olur:)Hmmm ben de kurabiye yarışması yapabilir miyiiiiiimmmtatlı kurabiye yarışması
Tamam nevosum sadece istediğim üyelere amaÖnceden söyle evde malzeme ayarlayalım:)
Ekmek olmaz belki:)
Ne zaman yapıyoruz şefimTost deyip geçemeyecen şimdi tost bir sanat işi
Nasıl yaniTamam nevosum sadece istediğim üyelere ama
Ayy çok sevindim tamamdır tatlı kurabiye yarışması yapayım. Duyurmak mı gerek Nasıl yapıyorsunuzTamam olur:)
Kimi istemiyor acabaNasıl yani
Aramızdan bazıları gelmesinNasıl yani
Tost var tostcuk varTost deyip geçemeyecen şimdi tost bir sanat işi
Kim meselaAramızdan bazıları gelmesin