- 24 Mart 2020
- 9.902
- 35.578
- 32
Sefa Uğur Ayyüce Ebru Emir falan bana gereksiz geliyor belki yeteneklilerdir de bilemedimO kendini geliştirmiş galiba yada strateji yapıp potaya sokmuyorlar
Herkes tost yapabilir ama herkesin yaptığı bir tost olamazTost var tostcuk var
Megafon alıyorsun mahalede bir tur atıyorsunAyy çok sevindim tamamdır tatlı kurabiye yarışması yapayım. Duyurmak mı gerek Nasıl yapıyorsunuz
Sağ alta kukrim yazsanaHerkes tost yapabilir ama herkesin yaptığı bir tost olamaz
Ne konuştum yine bee
Gitsin de soylerim öyle dümdük yüzüne söylenmez şimdi ,arkasından konuşuruzKim mesela
Tanya ne yapıyor kiTanya saksıyı yapamadı, gidiyor
Ama niçin dalga geçiyorsunuzMegafon alıyorsun mahalede bir tur atıyorsun
Tabi birgün önceden etiket yap söyle,ertesi gün resimleri özelden sana gönderecekler.Sende onlara şahanesin ,kesin 1.sin diyeceksinAyy çok sevindim tamamdır tatlı kurabiye yarışması yapayım. Duyurmak mı gerek Nasıl yapıyorsunuz
Ya kıyamam kuzumm estağfurullah ne dalgası sen anlarsın diye benAma niçin dalga geçiyorsunuzKukrim de dalga geçmiş ben olayı anlamadım ki başını kaçırmışım sanırım o yüzden sorup durururum be yaa
Yine bir renk katıyordu,konuşması falan :)Tanya ne yapıyor ki
Gitsin de soylerim öyle dümdük yüzüne söylenmez şimdi ,arkasından konuşuruz.
WunderLost nassisin kuzumm canım canımm
Ben katılırım:)Herkes tost yapabilir ama herkesin yaptığı bir tost olamaz
Ne konuştum yine bee
Beni beni bihhh teriniiGitsin de soylerim öyle dümdük yüzüne söylenmez şimdi ,arkasından konuşuruz.
WunderLost nassisin kuzumm canım canımm
Ben serhatı favori görüyorumYine bir renk katıyordu,konuşması falan :)
Favori kimi görüyorsun
Ben Barbarosu
Bak çok büyük bir şey verdi ordaTabi birgün önceden etiket yap söyle,ertesi gün resimleri özelden sana gönderecekler.Sende onlara şahanesin ,kesin 1.sin diyeceksin
Sonra Yemek tarifleri bölümüne konu açacaksın.İlk mesaja sana gönderilen resimleri ekleyeceksin ve yarışma sonuna kadar açıklanmayacak yani sürpriz:)
Anket ve resim ekleme konusunda yardım istersen ben hep buradayım:)
Yaa çok teşekkür ederim tamamdırTabi birgün önceden etiket yap söyle,ertesi gün resimleri özelden sana gönderecekler.Sende onlara şahanesin ,kesin 1.sin diyeceksin
Sonra Yemek tarifleri bölümüne konu açacaksın.İlk mesaja sana gönderilen resimleri ekleyeceksin ve yarışma sonuna kadar resimler kime ait açıklanmayacak yani sürpriz:)
Anket ve resim ekleme konusunda yardım istersen ben hep buradayım:)
Yyaaa hiç dayanamam gel burayaBeni beni bihhh terinii
O değil Nana diyorBak çok büyük bir şey verdi ordadimehhh herkese sahanesin diyon seeen