Gel yan odada sana soğuk birşey ikram edeyimİçin yaniyor benim de şuan afakanlar basti
SendeCanımsın
Yaa ben 1.sınıf öğretmeniyim haftada 4 günüm böyle geçiyor zaten bence yapabilirim
DimiNevreste
Ben alışkınım diye düşünüyorum denemeye değerYani o gün bizim işimiz seni delirtmek
Özlem ile çıldırmalar
Ay nerde hangi oda (sagi solu oynayan emoji )Gel yan odada sana soğuk birşey ikram edeyim
Seni davet etmeye gerek yok sen bizi her şekilde bulursunMekan değiştirmişsin haberimiz yok kapıyı çaldım açan yok
Acele edeydinHataymı kaldı ekmek peynir gibi alınmış tarifler
Hocağğmmm diyip sorcaz sadeceBen alışkınım diye düşünüyorum denemeye değer
Okul var ,siz beni ne kadar delirtebilirsiniz diyorsun değil miBen alışkınım diye düşünüyorum denemeye değer
Acele edeydin
Aaa niçin
Furkan yiter , o ne öyle beni seçecekler tabi ben olsam bende beni seçerdimSerhat ile Furkan için mi
Ben sürekli takip etmiyorum yalnız ilk elemelerde izlemiştim birde geçen tatlı yaptılar izledimAkilli işi değil o, kafa go go olmadık diyarlar. Bitmeyen bildirim, alıntı, etiket ve mesajlar.. Geç olmadan kaç
Furkan yiter , o ne öyle beni seçecekler tabi ben olsam bende beni seçerdim
Tam senlik kategorideyizMezelere bile girmişsiniz insan bir kapımı çalar
Nana 'ya neler neler sorduk
Aaa niçin
Öğretmenim burası mı yazılacakHocağğmmm diyip sorcaz sadece
Öğretmenim elektrikler kesildiÖğretmenim burası mı yazılacak
Öğretmenim böyle mi
Öğretmenim güzel oluyor mu
Öğretmenim silgiii
Diye uzayıp giden en son alakasız bir şekilde dün akşam evde ne yaptıklarını anlatan bir sınıf dolusu öğrenciye alışkınım bence üstesinden gelirim
Hemen de lafı değiştirSeni davet etmeye gerek yok sen bizi her şekilde bulursun
Yok ben yapmam zamanım yokTam senlik kategorideyiz
Gazoz verirsin mezelerin yaninaYok ben yapmam zamanım yok
Sen beni her şekilde bulursun konum atmaya gerek var mıHemen de lafı değiştir
Kardeşime bakıyordum, annem ödev yapma dedi, halamlara gitmiştik vs.Öğretmenim elektrikler kesildi