Ben iz sürdüm, buldum o haini
Zor değil canım yaparsın:)Yeğenimin(5 yaşında) 24 Kasımda doğum günü var Batman istedi benden amigurimi Batman örcem inşallah başarabilirim bi video buldum bakalım internetten bana şans dileyin
En şifalı gün salı bende yaptira bilirim
İnsallah bir şeye benzerse mutlaka atarım canımYaa yaparsan bizede at
Duş başlığı ayağa falan düşmedi insallahbÇok konuşulmuş bakamadım tüm sayfalara hanımlar hayırlı gecelerbugün temizlik, yemek, çamaşır, duş yorucuydu biraz bakamadım fazla buraya
Tabisi orti en iddialı olduğumuz alanOnda kimse eline su dökemez
Yok canım o nerden geldi aklına şimdiDuş başlığı ayağa falan düşmedi insallahb
Demincik biri şey ettiydide sen tanimazsinYok canım o nerden geldi aklına şimdi
Ay ne cins insanlar var bu forumda yani aklına gelen şeye bak iyi ki tanımıyormuşum aman uzak olsunDemincik biri şey ettiydide sen tanimazsin
Ağlanacak halime gülüyorum ne yapam kapmışlar ele başları bize ne kaldı ki
O kesin almıştır abla fena bişey cekilecege benzemiyominiiik özele litfeeeen ne aldın
Bakalım nasil olacak :)Salata yapalım dedi mink şefimiz
Bence iki kıvırcık arasıİki marul arasına kıvırcık
Yaparsın senYeğenimin(5 yaşında) 24 Kasımda doğum günü var Batman istedi benden amigurimi Batman örcem inşallah başarabilirim bi video buldum bakalım internetten bana şans dileyin
Şimdi bana da kadın foto atmış da inşallah dolu değildirEn şifalı gün salı bende yaptira bilirim
Ayy yaaaAy ne cins insanlar var bu forumda yani aklına gelen şeye bak iyi ki tanımıyormuşum aman uzak olsun
Bombeliycekmiyizöyle deme bizimkiler bombeeee
Bakalım nasil olacak :)
Bence iki kıvırcık arası
Yaparsın sen
Şimdi bana da kadın foto atmış da inşallah dolu değildir
Yarışmayı niye kimse anlatmiyor bana yumurtaya da katilamadim benden gizli mi yapmak istiyorsunuz
Ay ne cins insanlar var bu forumda yani aklına gelen şeye bak iyi ki tanımıyormuşum aman uzak olsun