Oyyy perim bal nana ya tarif ayırmamış hain nevrosİşte benim nanam
Zalım neti olmadığı halde benden önce geldi birde beni yarışmadan çekecekOnun tarifi var
O kesin almıştır abla fena bişey cekilecege benzemiyoOnun tarifi var
Allah razı olsun balımHelal olsun amin kuzum benimm duamizla yanındayız biz
En az 5 düşünüyorumYazdım tamam:)Pasta kaç katlı olacak:)
Niye çekilsin senin gibi tembeller miO kesin almıştır abla fena bişey cekilecege benzemiyominiiik özele litfeeeen ne aldın
Ayiriyormuyduki banada kalmadı güzel tarifOyyy perim bal nana ya tarif ayırmamış hain nevros
Yok o bilindik alan olur diye düşündümKralsın
Parfe yapsan o soğuk zaten
Bakyaaa bakyaaa tembel değilim bikerem bütün şevkini kırdılarNiye çekilsin senin gibi tembeller mi
Kız markette hazır satilanların nesi zorSus zor 69 kardayım et en azından, mantı mundu yok
Sen napcan de bakım hiiiBize de kalmadı ama yapacağız bir şeyler
Ayırsa kalırdı işte ayırmıyor, 2.kez başıma geldiAyiriyormuyduki banada kalmadı güzel tarifgel nanam gel
Müsaitseniz yarın annegimleri yollayacağım.Ay heyecanlandım şimdi. 29 yaşındayım yarışmaya yalovadan katılıyorum. İşsizim. Ağır işsiz.Nostaljik şeyleri, unicornları, mavi rengi, rock müziği, kaliteli mizahı, kendimi severim. Burdan önce okumayı da severdim. mutfak işlerine pek ilgim yok. Ölene dek kuru ekmek de yerim aramam. Ev işleri keşke sadece temizlikten ibaret olsa o kızım en eğlenceli kısım. Detay sorular alırsam yanıtlarım. Düz bi insanım gizlim saklım yok. Burcum terazi.
Öyle tarif aldım kiBakyaaa bakyaaa tembel değilim bikerem bütün şevkini kırdılarkim aldıysa tarifleri
Bir kaç mesaj altta diyorum ki bir adet kocam var halen.Müsaitseniz yarın annegimleri yollayacağım.
Hee ayrıntıyı kaçırmışım kusura bakmayın dünya ahret bacimsinizBir kaç mesaj altta diyorum ki bir adet kocam var halen.buyursunlar çaya gelsinler ama evde yokum yarın.
Fay hatti sıkıntılı 5 kat çok sen tek katlı yap yinede ne olur ne olmazEn az 5 düşünüyorum
Geç geldin 11 de gelseydinBakyaaa bakyaaa tembel değilim bikerem bütün şevkini kırdılarkim aldıysa tarifleri