Bizi takip etmiyorsun bugün söyledim yaSen napcan de bakım hiii
Sarımsaklı ve sarımsaksız cacık yapacağım:)Sarımsaklıyı nane ile sarımsaksızı pul biber ile süsleyeceğimİstersen sana vereyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizi takip etmiyorsun bugün söyledim yaSen napcan de bakım hiii
1.kat seninFay hatti sıkıntılı 5 kat çok sen tek katlı yap yinede ne olur ne olmaz
Bu tarifi bana ver sen ancak ben hakkından gelirim her yiğidin harcı değil oBizi takip etmiyorsun bugün söyledim ya
Sarımsaklı ve sarımsaksız cacık yapacağım:)Sarımsaklıyı nane ile sarımsaksızı pul biber ile süsleyeceğimİstersen sana vereyim
Biz yine de garantiye alalım kan kardeşi neyin olalımHee ayrıntıyı kaçırmışım kusura bakmayın dünya ahret bacimsiniz
Hayır benim gibi asla yapamazsın Ne emekli bir şey sizi zora sokmak istememBu tarifi bana ver sen ancak ben hakkından gelirim her yiğidin harcı değil o
Aşkoma o kadar yaklaşmayın lütfenBiz yine de garantiye alalım kan kardeşi neyin olalım
Korkma korkma benden zarar gelmezBiz yine de garantiye alalım kan kardeşi neyin olalım
Abla 9 kalkıp tam 11 de orda olmamakGeç geldin 11 de gelseydin
Oy oyAyırsa kalırdı işte ayırmıyor, 2.kez başıma geldi
Ama ben hep 11 de açıyorum yani sadece kendim için değil:)herkes burada olsun diye:)Abla 9 kalkıp tam 11 de orda olmamak
Ya dur dur abla bişiy denicez.Aşkoma o kadar yaklaşmayın lütfen
ben şuraya kanımı bırakiyim de.Korkma korkma benden zarar gelmez
İşte 9 da kalkrım ki 11 de kapayım ama olmadıAma ben hep 11 de açıyorum yani sadece kendim için değil:)herkes burada olsun diye:)
9 da açarım demedim:)
Corona var yaklaşmayınYa dur dur abla bişiy denicez.
Nasip canım:)İşte 9 da kalkrım ki 11 de kapayım ama olmadı
Abla bari diğer kategori tatlı olsunNasip canım:)
Pınar olmazsa bakarız:)Abla bari diğer kategori tatlı olsun
Hain nevrosAnnem gelse ona bile torpil yapmamKendime bile ayırmıyorum.Mesajları sıra ile açıyorum:)
Yada pınar olsu 4 haftaAbla bari diğer kategori tatlı olsun