Demek öyle
Bu güzelmişAbla bu nasıl?
Verdim onunkilere senin özelden yazarım
Pcde görünüyorİmzan nerde gi ben niye gormuyom
Tamam yarın yapıyorum ben o söyledikleriniVerdim onunkilere senin özelden yazarım
Ay heyecanlandım şimdi. 29 yaşındayım yarışmaya yalovadan katılıyorum. İşsizim. Ağır işsiz.merve ben seni çok tanımıyorum biraz kendini tanıt bakalım:)
Oldumu şimdi buPcde görünüyor
Bilgisayardan girince görünüyo canım. Bi nevreste abla görüyoİmzan nerde gi ben niye gormuyom
Leptop varda zatı net yok neye yararkineee
Benim imzam var ama göremiyom yani ööyle bi fakirlikLeptop varda zatı net yok neye yararkineee(Küçük Emrah mud )
Kız sen benden bir yaş küçüksün yaAy heyecanlandım şimdi. 29 yaşındayım yarışmaya yalovadan katılıyorum. İşsizim. Ağır işsiz.Nostaljik şeyleri, unicornları, mavi rengi, rock müziği, kaliteli mizahı, kendimi severim. Burdan önce okumayı da severdim. mutfak işlerine pek ilgim yok. Ölene dek kuru ekmek de yerim aramam. Ev işleri keşke sadece temizlikten ibaret olsa o kızım en eğlenceli kısım. Detay sorular alırsam yanıtlarım. Düz bi insanım gizlim saklım yok. Burcum terazi.
Sağda solda çocuğum diyom diye mi bunlar.Kız sen benden bir yaş küçüksün yaben seni daha küçük saniyordim
Yok ya ondan değil ama neyden biomiyorimSağda solda çocuğum diyom diye mi bunlar.
Hiperaktifim ben bence. O enerjim mi aktı sana cigabayt cigabayt acaba?Yok ya ondan değil ama neyden biomiyorim
Seninki daha kotuBenim imzam var ama göremiyom yani ööyle bi fakirlik
Teşekkür ederiz canımAy heyecanlandım şimdi. 29 yaşındayım yarışmaya yalovadan katılıyorum. İşsizim. Ağır işsiz.Nostaljik şeyleri, unicornları, mavi rengi, rock müziği, kaliteli mizahı, kendimi severim. Burdan önce okumayı da severdim. mutfak işlerine pek ilgim yok. Ölene dek kuru ekmek de yerim aramam. Ev işleri keşke sadece temizlikten ibaret olsa o kızım en eğlenceli kısım. Detay sorular alırsam yanıtlarım. Düz bi insanım gizlim saklım yok. Burcum terazi.
Olabilir oğlum gibisinHiperaktifim ben bence. O enerjim mi aktı sana cigabayt cigabayt acaba?
Ben yerine görüyorum her seferinde pozitif mesaj gibi bakıyorum ,ağlasan güleceğim o dereceBenim imzam var ama göremiyom yani ööyle bi fakirlik
Evet 1 adet kocam halen mevcut.Teşekkür ederiz canımEvlisin galiba:)