En kötü parfüm hangisi sizce??

avonun flower by gyhintia rowley çok sewrek almıştım ama arkadaşım sağolsun kendisine aynı parfümden o kadar çok sıkıoduki parfümden tiksindim yengeme werdim onun dışında bvlgariyi sewmem tütün kolonyasına benzio kokusu ağır

aslında kendi kullandığım parfümlede öle bi nefretlik olmadım ama bi tek gucci envy ilk çıktığında delirmiştim çok güzel geliodu kokusu ilk şişeyi bitiriştim ama 2.şişe öle kaldı sonradan bi soğudum baş ağrısı yaptı bende..bazı kokular baş ağrısı yapıo bende Chanel 5. de onlardan birii..allahtan onu hiç kullanmadım ama sewmiorum..

c. diorun ilk çıkan poison ı bende ınanılmaz baş ağrısı yapardı sonra angel wish ağır kokulardır channel ler genç kızlar ıcın değil orta yaş üstü kadınlara yakıstırdıgım kokudur...

baslıgııı gördummm
angell angell dıye dıye bakıyordum herkes onu soylemıss cook agır bunaltıcı kötu

vıva cappıo agırrrr koku

bıde avon un yasemın kokulu parfumu cook agır dırek yasemın agacı gıbı kokuyosunuz

Angel rush sexy grafitti hipnotic poison tarzı kokular baş ağrısı miğde bulantısı yapıyor ben dede. Issey miyake hafif vegüeldir bence de

bende aynı fikirdeyimy ıllardır kullanıyorum ama hala çok beğenirim çevremdekilerde çok beğeniyor zevkler ve renkler tartışılmazmış

Canım tabi ki zevkler farklıdır.Bana biraz ağır geliyor ondan kendi adıma kötü dedim.:çok üzgünüm:Belissimanın bir kokusu var mavili bir şişede onu ben de beğeniyorum.Hafif.Ama bizim bahsettiğimiz siyah ambalajda,kırmızı yazılarla belissima yazıyor üstünde yanlış hatırlamıyorsam.

Bellisimayı bir ara herkes kullanırdı, çok popülerdi. Benim annem de kullanırdı ama ağır ve çok kalıcı bir koku olduğu kesin, sonradan modası geçti ne yazık ki.

hypnotıc poıson un takliti -tatlicadiarzu-
meyhane kokusu gibi.
orjinali güzelmiş sositososito :jeyyar:

cacharelin AMOR AMOR... ne dıye aldıysam ilk sııksta benı fenalastırdı...komaya gırıyodum valla.. iğrençççti..

.. bıde agır vanıla kokuları benı mutlyu etmez..sevmem....

niye bize böyle pahalı parfüm alacak arkadaşlarımız yok ya ne kadar kötü...

Tahitian (Avon)almıştım berbatmış meğersem, duruyor öyle.Angel, wish, Joop elma kokusu ve loulou chacharel başımı ağrıtan parfümler.
Bir arkadaşımız midnight poisonu begenmemiş, ben severek kullanıyorum( az sıktınmı problem yok) Birde kış parfümü, tenime çok iyi gitti. Mis gibi kokuyorum vallaha.

REBUL tek kelimeyle iğrençççççççççççççççççççççççççççç kuscaktım kokusunu duyuncaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…