En kötü parfüm hangisi sizce??

avon soft musk böğğğğkafamçokkarıştı

sıkıp da arabaya binince kendi kokumdan rahatsız olup camları açıyodum sonra babama verdim düşünün yani hiç kadın parfümü gibi değil babam tütün kolonyası niyetine kullandı heralde....

bide viva cappio nun deodorantını yu aşık olarak almıştım çocukluğumu hatırlatıyodu ama şimdi sıkınca kendimi ortayaşta bi kadın gibi hissediyorumyasakkelime

avon fire me up .iğrenç derecede tatlı, geniz yakıcı, bir fısıyla bile midemi bulandırdan kokudur kendisi:bbo:

perceive sipariş ettim ama hafif bi çiçek ?...rahatsız edici bi koku mu ki aydınaltın beni....çok süper olmasa da kötü olamıycanı düşünüyorum :1no2:

Lisedeyken bellisima kullanıyordum. Şimdi kendime şaşırıyorum.. o nasıl bir koku ağır, basık fisfisfis bi çeşit

Zevkler tartışılır bence perceive kötü değil. Evet hafif çiçek kokusu.yani ben beğeniyorum.

ben avon temsilcisi olarak percive,for awey,soft musk bu kokuları hiç beğenmiyorum. özelliklede for aweyi bi arkadaşımızın dediği gibi orta yaş parfümü gibi kokuyo:))

bugunden-sonra-candy-denedıgıme-deneyecegıme-pısman-oldum-ısteyen-varsa-kullanılmamıs-1oo-mlık-gonderebılırım-hatta-baska-parfumlerle-degıs-bıle-edebılırım-cok-bayık-ya

adp mi edt mi.. bende 212 var takas edelim :)) candy hangi markanındı

bak şimdi aklıma gelenleri yazıyorum
samsara
chanel 5
secret obsessıon
angel
naniknanik

olurr:)ya-ne-bılım-dp-den-aldım-saten-onun-orjınalı-yokmus:)

candy parfümünün chanel'ın olduğu söyleniyor. Ben de daha önce duymuş, araştırmış ve de bulamamıştım.
Bence kötü parfüm yoktur. Ancak parfümün içindeki karışımlardan bir tanesi ya da birkaç tanesi bizim koku duyumuzla uyuşmaz ondan kötü parfüm gibi hissederiz. Mesela anason kokusunu sevmeyen birisi için Lolita Lempicka çok da tercih edeceği bi parfüm olmaz ya da çikolata, vanilya kokularını sevmeyen birisi dior addicti baskın ve ağır bulabilir. (İkisi benim favorim de ondan örnek verdim şakkıdı)

Bir de bence doldurma parfümler de asıl parfümü mahfediyor. Mesela bir zamanlar kafamızı çevirdiğimiz kişi burberry weekend kokuyordu. Kimi biraz daha başarılı kimisi zamanla ağırlaşan, kimisi tahammül edilemez sonuçta o koku öyle bi hale geldi ki artık orijinalini bile koklamak istemiyorum.
Bir de ne kadar kokusunu beğenirseniz beğenin o kadar para verip de aldığınız parfüm teninizde kalmıyorsa bu da bi hayal kırıklığı ve o parfüm pişman olduğum başarısız parfüm grubuna girmeye mecbur parfüm grubundadır. Benim için gucci rush 2 yazın gerçekten kullanılabilecek harika güzel kimseyi rahatsız etmeyen bir parfüm. Ama asla verdiğim paraya değecek kalıcılıkta bir parfüm olduğunu düşünmüyorum.
Parfümeride dener denemez bayılıp aldığımız bi çok koku, sonradan teninize yakışmadığında ya da kalıcı olmadığını gördüğünüzde ya da içindeki bi maddeden rahatsız olduğunuzda kötü parfüm grubuna girmeye mahkum.

doldurma kullanmıyorum saol.. doldurma parfumu topuklarıma sıkarım ancak:jeyyar:

tabiki bellisima.önceden annelerin gün parfümüydü resmen.sırnaşık şeydirek kozmetik yada kalitesiz bir ruj gibi kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…