En kötü parfüm hangisi sizce??

serenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2007
474
5
96
43
Ankara
Bu güne kadar kullandığınız ama keşke kullanmaz olsaydım dediğiniz, almış bulunduğunuz ama almamayı tercih ettiğiniz.
Yani kısaca bugüne kadar kullanmaz zorunda kaldığınız yada 1 kere kullanıp çöpe fırlattığınız parfüm veya parfümler hangileri???
naniknaniknaniknanik

valla aslında bu tip hatalarım o kadar çok oldu ki say say bitmez...
şimdilik ilk etapta aklıma gelenleri söyleyim..

gucci nin rush ı , bir de guerlain in samsara sı

valla aslında bu tip hatalarım o kadar çok oldu ki say say bitmez...
şimdilik ilk etapta aklıma gelenleri söyleyim..

gucci nin rush ı , bir de guerlain in samsara sı

kesinlikle angel'dı.o kadar agır bir parfüm hayatımda koklamadım.gerçi bana hediye gelmişti ben almamıştım ama :sm_confused:

Benim sevmediğim bir parfüm de cabotine, ağır sabun kokusu gibi, Rush değişik bi kokudur, bazıları sevmez bazıları vazgeçemez. Ama ağır kokular genelde sevilmiyor anladığım kadarıyla.

Gucci Rush ın pembesi güzeldir ve pek beğenilir....acaba kırmızısını mı beğenmediniz ??
Angel da evet agırdır ama zamanında ne modaydı , kullanmayana ceza verilirdi nerdeyse bağdat caddesinde 20 li yaşlarımızda...o dönem için güzeldi , ama sonra bana da ağır geldi , verdim birine..

Sexy graffiti bu parfüm bildiğin sabun ya :S hiç sevmedim hangi akla hizmet aldıysam

Bana hediye gelen Chanel 5. İğrenç bir koku, öylece duruyor.

Ay birde Viva Cappio varya, ne iğrenç bir koku öyle. Hayatta kullanmam, kullana da yaklaşmamşakkıdı

ben de gucci rush ı beğenmiyorum çok baygın bir koku.ama angel i beğenmeyen arkadaşlara katılamayacağım. senelerdir severek kullanıyorum. tabi zevkler ve renkler tartışılmaz o ayrı.

Yıllar önce bir arkadaşım kullanırdı bilirsiniz Dolce diye yerli bir koku iğrenç demek bile az:1no2:

esim bana chanel 5 parfumunu hediye almisti ama ben pek begenmedim tutun kolonyasi gibi kokuyo
5 yil olucak sadece dekor icin kullaniyorum

Angel ı sevmeyenlere (benden sonra) ilk burada rastladım. rush a ben de aldıktan birkaç ay sonra gıcık olmuş bırakmıştım. Aynı şekilde Burberry nin Brit Red i de ağır gelmişti. Başka da yanlış aldığım parfüm olmadı.
Cabotine e de laf yok:enbuyukkk: Döneminin, yani 88-90 yılları arasının en favori parfümlerindendi.:1rolleyes:

Zevkler tartışılmaz şakkıdı Avon un nıgt musk iğrenç mis gibi bişey kendim temcilik yaparken getirtmiştim.Bide gucci rush hiç beğenmedim anneciğime verdim o kullandı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…