- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.534
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ceylin ya o dizi gibi sıcak dizi varmıydı ne huzur doluydu bayılırdım![]()
Ben kalbimin en nadide köşesinde saklıyorum yorumunuMune uyeyi hava boşluguna attıgın için benim yorumda onunla uçtu gıttı ebedıyete hahhahaha
Ben kalbimin en nadide köşesinde saklıyorum yorumunu![]()
Ya aynen ben de çok merak ettim, olmadı millan bizler için tekrar yazsın, bu bölümde birinciliği göğüslemenin şerefine.bari paylaş da biz de nasiplenelim ablacım![]()
Bıraz olsun balık yiyen biri olaydım anında yazardım..hatırlasam bıle sımdı nerdeeen o lafları bi araya getirim..halay var desem yıne kalkıp gelmezler..Ya aynen ben de çok merak ettim, olmadı millan bizler için tekrar yazsın, bu bölümde birinciliği göğüslemenin şerefine.![]()
Cok tesekkur ederim ya bu yorumlar sabah sabah cok mutlu etti beniBENCE seneye
en şirin sevimli katagöriside olmalı o zaman adayım tolin olur
kanım ısın sanaaaa tolinnnnnnCok tesekkur ederim ya bu yorumlar sabah sabah cok mutlu etti beni![]()
Oooooo seninki sadece isinmisss benimki kaynadi sanaaaakanım ısın sanaaaa tolinnnnnn
dur acele etme kuzum daha kaynama noktasıda olucakkk fokur fokurrrrrrrrrOooooo seninki sadece isinmisss benimki kaynadi sanaaaa![]()
Oooooo oyle olsunnn geyik topiklerimizede bekleriz fallen hanimmmmmmdur acele etme kuzum daha kaynama noktasıda olucakkk fokur fokurrrrrrrrr