2012 Kadınlar Kulübü Yılın üyesi ?

2012 Kadınlar Kulübü Yılın üyesi ?

• Ankete Katılan
    199
badezuzum,
caramello,
Cudana,
dasilvadido,
Mathilda11,
Meleknaz,
Piskolata,
sumuzz

Hepinize çoook teşekkür ediyorum,böyle bir kategoriye aday olmak bile harika.:16:

Ellossa senide tebrik ediyorum canım,hakettiğini düşünüyorum birinciliği.

Son düzenleme:
valla kızlar üçünüz arasında kura çektim 3 ünüz derken kim olduğunuzu biliyorsunuz :)))) Yoksa seçmem mümkün değildi.:19:

:42::42::42::42::42::42::42:

Çooook teşekkür ederim canım benim,düşünmen yeter.:16:

Hangimize oy verdiğin farketmez,gönlümüz bir nasılsa:21:

cancağızım bak şimdi yüzümde tebessümler festival yapıyor : )) şımardım birden : ))
sana nerede yemek ısmarlayayim : ))

Şımarmayı hakedenlerin şımarması haktandır...

Sen hemen kaptanları ayarla ve artık helikopterini mi gönderirsin, yoksa uzay aracını mı gönderirsin bilmem...

Hangisi olursa farketmez, bu arada her ikimiz de düşünelim bakalım neresi olsun? diye...

Ya da hatta hava muhalefeti dolayısıyla biraz erteleyelim biz bu yemeği, ne dersin?

birsey degismez hemso nasil olsa yarin kiyamet kopcak ya :60::60::60::60:

eheheheh ayynenn şekerimm:1:

badezuzum,
caramello,
Cudana,
dasilvadido,
Mathilda11,
Meleknaz,
Piskolata,
sumuzz

Hepinize çoook teşekkür ediyorum,böyle bir kategoriye aday olmak bile harika.:16:

Ellossa senide tebrik ediyorum canım,hakettiğini düşünüyorum birinciliği.

canım çok teşekkür ederim:16:

Elossa tebrik ediyorum şimdiden :34:
çok teşekkür ederim canım:16:

Sen hemen kaptanları ayarla ve artık helikopterini mi gönderirsin, yoksa uzay aracını mı gönderirsin bilmem...

Hangisi olursa farketmez, bu arada her ikimiz de düşünelim bakalım neresi olsun? diye...

Ya da hatta hava muhalefeti dolayısıyla biraz erteleyelim biz bu yemeği, ne dersin?

yok yok, bence ertelemeyin :60:

gönüller bir olsun şekerim : )) takarım kanatları uçarım galata kulesinden üsküdar'a gerçi bu havada üsküdar değil de bi heybeli ada açıklarına doğru uçarım gerçi de

o ayrı : ))

Back