Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar 69 da kalmışım..hoş olmuyor ama böyle 69 falan![]()
Arkadaşlar 69 da kalmışım..hoş olmuyor ama böyle 69 falan![]()
millan oylamada ilk 10'a giren üyelere ne hediye edeceksin2gun geçmiş hala oyum 66..
Sevenlerimin başına bişey mi geldi acaba..
Med yunan adalarına yollarsa,benim hediyemde ordan bı daha gelmemek olur mune..bu aralar biraz sıkışıgım cep delik..hem en komık kategorısıne bı bakarsan ilk 10 dıye bişe yok.:)tek rakıbım thy..wuhuuu:)))millan oylamada ilk 10'a giren üyelere ne hediye edeceksinBeleşe oy vermiyoruz
En güzel yorum yapan kategorisinde rakiben Med bizi Yunan Adalarına tatile yollayacakmış
![]()
şımarık seniArkadaşlar 69 da kalmışım..hoş olmuyor ama böyle 69 falan![]()
Millan çok geç gördüm bu enleri hemen döşedim sana2gun geçmiş hala oyum 66..
Sevenlerimin başına bişey mi geldi acaba..
Teşekkürler kardeşiiiim:))) geç olsun guc olmasın:)Millan çok geç gördüm bu enleri hemen döşedim sana![]()
Aynen aynen yetiştttiiiim Taşınma faslında unuttum buraları. Neyseki sahalara döndümTeşekkürler kardeşiiiim:))) geç olsun guc olmasın:)
Offfff cümleyi eksik kurmuşum, sana oy verenlerden ilk 10'a girenleri diyorum haniMed yunan adalarına yollarsa,benim hediyemde ordan bı daha gelmemek olur mune..bu aralar biraz sıkışıgım cep delik..hem en komık kategorısıne bı bakarsan ilk 10 dıye bişe yok.:)tek rakıbım thy..wuhuuu:)))
Bana oy verenlerin ilk 10 kişisinin yıkadığı tülü asarım..banyosunu ciflerim..bazasının altını temizlerim..mutfak dolaplarını yağçözlerim..tıkanmış giderlerini açarım..klozet kenarlarını paklarım..sokuklerını dıkerım..deliklerı yamarım..yunan adalarının wallpaperını indiririm..Offfff cümleyi eksik kurmuşum, sana oy verenlerden ilk 10'a girenleri diyorum haniCebini teyelleyelim
![]()
Bu dopraklar nah şu agacın dibinden,derenin kenarına kadar benim..ha ha haValla şu forumda carrieden daha komiğini görmedim..Kadın doğal komik..Nefes alsa güldürüyor..
Ofişime de çok gülüyorum..Carrie ihmal etti bu sene buraları(tabi o da haklı, müdürden her dakka sopa yiyodu), o yüzden ofişe gitti oyum..
Çekil kenarı millian![]()
Bu dopraklar nah şu agacın dibinden,derenin kenarına kadar benim..ha ha ha