Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen çayımı vir karnım da acıktı bilgineOy verenlere benden çay..
Sabahki bır yudum aldığım portakal suyunu kııme sakladım sanıyorsun sen hahhahahhemen çayımı vir karnım da acıktı bilgine
Seninde dönen gözlerin beni benden aliyor lokumcugumEnHarbiKız caps lerin beni benden alıyor![]()
az önce elim takıldı döküldü o portakal suyu neyse de köfteni bitirdin inşallahSabahki bır yudum aldığım portakal suyunu kııme sakladım sanıyorsun sen hahhahah
Onda mı gozun kaldı yoksa..yarısını sakladım yarın yerim dıye..koktuysa verim..ama soğuk soğuk yenmez..tadı kotu olmuştur..domateslerı ezılmış,suyu ekmegı ıslatmıştır..az önce elim takıldı döküldü o portakal suyu neyse de köfteni bitirdin inşallah
suyu mu ıyğğğğğğOnda mı gozun kaldı yoksa..yarısını sakladım yarın yerim dıye..koktuysa verim..ama soğuk soğuk yenmez..tadı kotu olmuştur..domateslerı ezılmış,suyu ekmegı ıslatmıştır..
Chess ben mod bile değilim baksanabi Allahın kuluda beni aday göstermemiş o kadar espiri yapıyorum size burda![]()