En komik Kadınlar Kulübü üyesi ?

En komik Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    271

incelesin arkadaşım...verilen oyların IP adresleri bellidir..benim bilgisayarım belli IP si belli ..sizin yazdıklarınız ayıp...

carrie'yi de tebrik edeyim de öyle gideyim bari :ssz:

Sersum isimli arkadası tanımıyorum ilk defa bu kategoride ismini gördüm kendisinide tebrik ederim ama benim gönlümün birincisi Carrie'dir kimse alınmasın kırılmasın :54:

Sabah akşam buralardayım bende ilk defa görenlerdenim Sersum'umu . Tebrik ediyorum .. :34:

bende Keri'yi tebrik ediyorum..yakın arkadaşım olduğu için değil bu anketlerden çok geç haberi olduğu halde oy toplamak için link vermek gibi işlere kalkışmadan,arkadaşlarını oy için seferber etmeden hakkıyla bu kadar oy aldığı için..asıl birincilik budur bence..gönlümün birincisi o :16:

Yaş kaç kardeş? Zira benim babam senin babanı döver gibi olmuş bu :60:

O zaman şöyle yapalım;
Kazene söyleyelim, bu üyeleri incelesin...Zira bu üyeler, aynı günlerde üyelik alıp, size oy kullanıp çıkmış...Bana enteresan geldi...
Kazen gerekli incelemeyi yapsın, kararı versin...

Bu arada bu büyütmek değil, yapılan hiledir...Eğer inceleme sonucunda ben yanıldıysam, özrümü dilerim...

Bende farkettim hep yeni üyelikler oy vermiş.
:26:

Karatay topiginde cok bilindik bir isimdir Sersum arkadasimiz.
Carrieye oy verdigim halde kendisini cok keyifli bir insan olarak tanirim.Link verilip oy istendigine bende sahit oldum ama zaten bunun yasak oldugunu banlanan arkadaslar olunca anladi arkadasimiz.Yeni uyelik alip kendine oy verdigini hic dusunmedim.
Zaten hile gibi bir olay varsa ispat edilir.Incelenir eminim.Kimse zan altinda kalmamali.
Burda aday olan,birinci olan,gonullerin birincisi olan herkesi tebrik ederim.:16:

Son düzenleme:
gönül birincisi olduğum bütün arkadaşlara teşekkür ederim, oy veren vermeyen herkesede teşekkür ederim :3:
bana bu bile yeterli.
yirim ben o gönülleri :1: :65:

Karatay topiginde cok bilindik bir isimdir Sersum arkadasimiz.
Carrieye oy verdigim halde kendisini cok keyifli bir insan olarak tanirim.Link verilip oy istendigine bende sahit oldum ama zaten bunun yasak oldugunu banlanan arkadaslar olunca anladi arkadasimiz.Yeni uyelik alip kendine oy verdigini hic dusunmedim.
Zaten hile gibi bir olay varsa ispat edilir.Incelenir eminim.Kimse zan altinda kalmamali.
Burda aday olan,birinci olan,gonullerin birincisi olan herkesi tebrik ederim.:16:

oncelikle sersum arkadasimizi tebrik ediyorum....
link verip arkadasimiza destek olanlardan biride bendim....boyle birseyin yasak oldugunu ne ben nede arkadaslarim bilmiyorduk....yarisma kurallarinda boyle bir sey yazmiyordu....zaten bunun icin 1 gun banlandik....
diger meseleye gelince ip adreslerinden belli olur zaten...ayrica bildigim kadariyla boyle birsey olsa tespit edilir diye dusunuyorum...

bende bilmiyordum ama yinede yapmadım çünkü istedimki bütün arkadaşlarım gönüllerinden geldiği gibi oy kullansın
hiç kimseyi zor durumda bırakmak istemedim, herkesin yeri ayrıdır çünkü :ssz:

Son düzenleme:
bunun yasak oldugunun yazılmasına gerek yok bence :/ ben biliyodum yasak oldugunu cok tuhaf geldi bana link vermek vs :/

Back