- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Chess ben mod bile değilim baksana
Ama sen de komiksin kabul![]()
Acayip mutlu oldum yemin ederim,yarama merhem oldun..eneee ben seni aday gösterdim en yardım severde sanıyodum ya, listeme baktım karışıklık olmuş başka modu yazmışım ben de diyorum bu işte bi gariplik var fazla kafeinin zararları, affet meg![]()
Acayip mutlu oldum yemin ederim,yarama merhem oldunCok teşekkür ederim
Düşünülmek yeterli![]()
Canım chess'imvalla ben hiç mutlu olmadım, diyorum meg neden listede yok ben yazmıştım sonra jetonlar düştü, seneye karıştırmıcam listeyi söz![]()
Reklamcı bir üyenin profiline yazdığı kartvizitle beni gülme krizine sokan millan![]()
Bulursam söz linki vereceğim sana chess ama valla komikti kartvizit hahahahahahahaaya şimdi merak ettirdin nerde ki![]()
Bulursam söz linki vereceğim sana chess ama valla komikti kartvizit hahahahahahahaa
Mune uyeyi hava boşluguna attıgın için benim yorumda onunla uçtu gıttı ebedıyete hahhahahaReklamcı bir üyenin profiline yazdığı kartvizitle beni gülme krizine sokan millan![]()
ceylin ya o dizi gibi sıcak dizi varmıydı ne huzur doluydu bayılırdımMillan in yorumları da çok begenirim.
Ama idrakyollariiltihabi diyorum.
Hangi yorumunu gorursem göreyim içim isiniyor .
Yedi numara diye bir dizi vardi küçükken niye bilmiyorum ayni sicakligi hissediyorum ..
Çok severim kendisini..