- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Yaza toparlanırsın iyi olurTam zamanında başlıyor hem de ,şansıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaza toparlanırsın iyi olurTam zamanında başlıyor hem de ,şansıma
Ondan değil planım vardı, yatabülüYaza toparlanırsın iyi olur
İnsülin direncin de var mı?Çok kötü bı rahatsızlıgim yok ama
Polikistik sendromu var bende
Kilo almayı tetikliyor
Kilo alınca da polikistik coşuyor
Spor ve hamur işi tatlıya daima dikkat etmem gerekiyor
TühhhOndan değil planım vardı, yatabülü
Nasip ,alnımıza ne yazılırsa o
Aynen olmazsa olmaz zatenİnsülin direncin de var mı?
Tam bir kısır döngü yani
Dur gelmişken de öpemOooyyş yaklaş
BebişiiiimDur gelmişken de öpem
O bende de var bir tık, bilirimAynen olmazsa olmaz zaten
Kronik kronik geziyorum bende
Bebişiiiim
Diyetisyene de çok gittim ama yemek yedikten yarim saat sonrasi acikmalara hala çözüm bulamadım tamamen çözüm bulmak umuduyla umarım hepimiz yenerizO bende de var bir tık, bilirim
Direnci kırmanın tek çaresi açlık, uzun aralıklı açlık pencereleri bırakarak beslenmek. Diyetisyen, ilaç denedim. Ve bir dönem 24 saat beslenerek diyet yapmıştım, sonra öylesine kan değerlerime baktırmıştım ve normale dönmüştü, hem insülin direncim hem de tsh. Hatta tüm kan değerlerimDiyetisyene de çok gittim ama yemek yedikten yarim saat sonrasi acikmalara hala çözüm bulamadım tamamen çözüm bulmak umuduyla umarım hepimiz yeneriz
Benim tsh hep normal çıkıyorDirenci kırmanın tek çaresi açlık, uzun aralıklı açlık pencereleri bırakarak beslenmek. Diyetisyen, ilaç denedim. Ve bir dönem 24 saat beslenerek diyet yapmıştım, sonra öylesine kan değerlerime baktırmıştım ve normale dönmüştü, hem insülin direncim hem de tsh. Hatta tüm kan değerlerim
Gerçi benimki çok yüksek seviyelere çıkmıyor. Kilo aldıkça bir tık yükseliyor işte o malum kısır döngü.
Aynen Karatay da temel ana öğünlere dayanıp ara öğünü reddeden bir diyet oldugu için güzel kilo veriyorsundur. Ara öğün olayına inanmıyorum ben zaten insanlar böyle böyle şeker hastası oldu.Benim tsh hep normal çıkıyor
Eylül de emzirmeyi bıraktıktan sonra inanılmaz açlık ve yüzümde sivilce oldu.
En son iki hafta önce değerlere baktırdım yine direnç yine direnç
Benim en iyi kilo verdiğim dönem Karatay diyeti (sanırım şimdilerde keto diyet olarak geçiyor) yaptığım zamandı ama yumurtadan illallah dediğim için uzun süre devam edemedim.
Kilo aldığım zamanlar masa basina geçip çalıştığım hareketsiz kaldığım zamanlar çabucak alıyorum ama vermesi ayla yıl sürüyor
Bende daha önce hep karatay diyeti yaparak kilo verdim. Diğerleri olmuyorAynen Karatay da temel ana öğünlere dayanıp ara öğünü reddeden bir diyet oldugu için güzel kilo veriyorsundur. Ara öğün olayına inanmıyorum ben zaten insanlar böyle böyle şeker hastası oldu.
Senin de var mı insülin direncinBende daha önce hep karatay diyeti yaparak kilo verdim. Diğerleri olmuyor
Yok ama ondan başka yok yokSenin de var mı insülin direncin
Benim kadın doğum doktorum da hep onun söylediklerini yapmamı tavsiye ediyor.