- 25 Ağustos 2019
- 60.448
- 110.647
- 30
Eeii taamm tammmYarışma ayrı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eeii taamm tammmYarışma ayrı
Nasıl yapıldığını biliyordum tariflere baktım benzer eleştiriyi bir başka kullanıcı da yaptı hatta yorum olarak konuma. Ancak ben yuvarlak bir görsel istedim o yüzden öyle ekmek kullandım bilerek. Zaten de sonuncu oldum üstüme gelmeyin
Boynuma aldım bir nazarlıkKese içinde cevizim
Hazır oldu çeyizim
Alacaksan al beni
Ayvaya döndü yüzüüüüm
Noluyor yine bu aşşağlık yerzeBoynuma aldım bir nazarlık
Yapmasını çok severim pazarlık
Bizi çekemeyenlere
Aldım kocaman bir mezarlık
Tatlı yapamıyorlar mani diziyorlarNoluyor yine bu aşşağlık yerze
Buraya mi paylaşım yapicazDaha hafif olması sebebiyle diğer tatlılardan ayrılan sütlü tatlıların farklı ve lezzetli çeşitleri bulunmaktadır.
Sizin tercihiniz hangisi? Beğendiğiniz sütlü tatlı tarifini bizimle paylaşmak ister misiniz? Hadi o zaman birbirinden lezzetli sütlü tatlı tariflerini yarıştırmaya
Eki Görüntüle 3185284
Yarışma kategorisi : Sütlü Tatlılar
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Yoğurt, Sütaş Süt ...)
Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : Sütlü Tatlı Tarifinin Adı şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır.
Tüm tarifler için aşamalar tek tek anlatılmalıdır.
Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi : 1 Ocak 2023
En son başvuru tarihi : 26 Ocak 2023
Oylama başlama tarihi : 27 Ocak 2023
Oylama bitiş tarihi :31 Ocak 2023 23:59
Tüm katılanlara başarılar dileriz...
* Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.
Oylamada kriterler ;
Önemli yeni kural ;
- Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
- Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
- Doğru ölçü kullanılmalı.
- Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
- Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
- Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
- Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
- Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
-Tarif yapılmadan önce Bölüm Editörü '' [/USER] Nevreste '' ye hangi tarifi yapacağınız hakkında bilgi verilmesini rica edeceğiz. Tarif yönetim tarafından uygun görülürse size bildirilecek ve ona göre tarifinizi yapacaksınız. Bildirilmeden yapılan tarifler kabul edilmeme riski bulunduğunu ifade etmeliyiz.
-Yarışmaya katılan üyelerimizin tariflerini profillerde veya başka konularda paylaşmaları yasaktır.Oylama zamanı ''Yarışma başladı, bende katıldım ''gibi tarifine oy talep etmek ,yönlendirme yapmak yasaktır.
- Yarışmaya daha önceki yarışmalarda 3 kez kazanan üyemiz 4. kez birinci olduğunda o yarışmada oylarda 2. sırada ki üye kazanmış kabul edilir.
Ay doğar ayazlanır,Boynuma aldım bir nazarlık
Yapmasını çok severim pazarlık
Bizi çekemeyenlere
Aldım kocaman bir mezarlık
Merhaba önce bana özelden yapmak istediğiniz tarifi yazmalısınız:)Buraya mi paylaşım yapicaz
İçerim bende bu çaydanAy doğar ayazlanır,
Gün doğar beyazlanır,
Soda kullanırsanız,
Perdeler beyazlanır.
Sıkıntı da orda zaten bişey olmuyor.Noluyor yine bu aşşağlık yerze
Doğru tespitTatlı yapamıyorlar mani diziyorlar
Çilenklerin bozulacak yapsana şu dadlunuDoğru tespit
Pki teşekkür ediyorumMerhaba önce bana özelden yapmak istediğiniz tarifi yazmalısınız:)
Neden herkes biliyor senin şu tatlını, bir de bana devlet sırrı veriyor gibi söyledin C A N OÇilenklerin bozulacak yapsana şu dadlunu
Hava yağmurlu. 11 den beri elektrik yokÇilenklerin bozulacak yapsana şu dadlunu
Ben kimseye demedim senden başka. Onlar tahmin yürütüyorlar. Kafalar zehirNeden herkes biliyor senin şu tatlını, bir de bana devlet sırrı veriyor gibi söyledin C A N O
Neden Ona söylüyorsun da ben kendi çabalarımla buluyorumBen kimseye demedim senden başka. Onlar tahmin yürütüyorlar. Kafalar zehir
İnsta dan taciz ediyorNeden Ona söylüyorsun da ben kendi çabalarımla buluyorum