- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Korkulacak ne var. Çok büyütüyorsunuzAma korktum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkulacak ne var. Çok büyütüyorsunuzAma korktum
Gaz veriyoruz ya Git araştırKafamda hiç fikir yok
Neredeyse her hafta hamur açıyorsunuz canom ve burada çok usta insan var yürek yemedim ki,kesin 0Korkulacak ne var. Çok büyütüyorsunuz
Çalışmaya devam. Yapana kadar rahat yokGaz veriyoruz ya Git araştır
Beğenilecek diyenler beğenilmeyecek diyenler tarafını seçBen damak tadımı beğeniyorum Güfte’m, yetmez mi?
ToteeeeeemBen eminim 1 değil
Merdaneyi ileri geri sende yaparsın ne var onda. Tam ölçülü, anlatımlı, videolu tarifler varNeredeyse her hafta hamur açıyorsunuz canom ve burada çok usta insan var yürek yemedim ki,kesin 0
Tarifini bilmiyorum, sunumunu görmeden riske atamam kendimiBeğenilecek diyenler beğenilmeyecek diyenler tarafını seç
Oynatmak var Oynatmak var canom,coookk zor geliyor vallahiMerdaneyi ileri geri sende yaparsın ne var onda. Tam ölçülü, anlatımlı, videolu tarifler var
Yaptıkça alışıyorsun. Deneye deneye elinin ayarı oluşuyorOynatmak var Oynatmak var canom,coookk zor geliyor vallahi
Ben sana fısıldarımTarifini bilmiyorum, sunumunu görmeden riske atamam kendimi
İşte sizin seviye çok ileride, biz anca kendi kulvarimizds yarisiriz canomYaptıkça alışıyorsun. Deneye deneye elinin ayarı oluşuyor
Doldur bakalımİddaa kuponu yapıcam bu ay
İlk üçİddaa kuponu yapıcam bu ay
Sunumlar gelince mi yapalım şimdi miDoldur bakalım
Kemal Sunal'ın at yarışı için doldurduğu minibüs sahnesi geldi önüme
Kuytu köşede buluşalımBen sana fısıldarım
Cano varİlk üç
Sunumlar gelince yapalım.Sunumlar gelince mi yapalım şimdi mi