İyi oy alırHerkesin Elysiaları havada uçuşurken benim bakır tencerenin ortama girişi
Apartmana dağıtırım artık bir tencere şeyiİyi oy alırAma içindeki uyumsuz olur
Bakalım aday mı fazlalaşacak yoksa bir taze fasillemiz daha mı olacakAynen aday çok
Daha artsa keşke
İyi bak az kalmış
Apartmanda dağıtılan tatlıya bak İZMİR BEEEApartmana dağıtırım artık bir tencere şeyi
Yeni günlük rutinim, Gündüz kuşağı+ tele 1+ halk tv+ trt belgesel kapanış.Ben belgesel izlemeyi tercih ediyorumahsjjsjs
O da bir belgesel kıvamında bu ara.Ben belgesel izlemeyi tercih ediyorumahsjjsjs
Komşular şokApartmanda dağıtılan tatlıya bak İZMİR BEEE
Patlar miiii,halbuki ben bunu kazanmasin diye seçtim nevosYok bence bu bizim elimizde bizzat kendimden biliyorum
En azından ilklere girip girilmeyeceği sunumu iyi yaparsak biliyoruz.
Ben yıllardır birinci olduktan sonra bir yıl civarı iyi tarif almıyorum. Mesela joyz 'un, Sosyal' in ve Margaret' in tarifler sunumla patlayacak şeylerBu onların elinde olan bir şey. Birinci olmak istiyorlarsa patlatırlar
Bu kategori birazda sunuma bakıyor.
Hayırlısı olsun ben adaylar çoğalsın istiyorumBakalım aday mı fazlalaşacak yoksa bir taze fasillemiz daha mı olacak
Nasıl bir koşuşturma halindeysem hiç anlamadım zamanın geçtiğini
Sunumla patlar neden olmasınPatlar miiii,halbuki ben bunu kazanmasin diye seçtim nevos
Heyecan sonraki kategorilerde fazlalaşır böyleceHayırlısı olsun ben adaylar çoğalsın istiyorum
Ben de öyle sanıyordumPatlar miiii,halbuki ben bunu kazanmasin diye seçtim nevos
Oysa fasulye olmak hiç zevkli değilHeyecan sonraki kategorilerde fazlalaşır böylece
Ayy nevos hic ihtimal vermiyorum ama nolur on tanecik oy almasınSunumla patlar neden olmasın
Birbirinizin tarifini biliyorsunuz ve bana söylemiyorsunuz. Çok ayıp.Ben de öyle sanıyordum
Evet, antin kuntin tarif seçiyorsun mecburen.Oysa fasulye olmak hiç zevkli değil
İlk 5 e de girsek kafi
Tarifte secememisiz haciBen de öyle sanıyordum
Sen beğenmezsin benimkini. Beğenme ve beni burda destekle litfenBirbirinizin tarifini biliyorsunuz ve bana söylemiyorsunuz. Çok ayıp.
Rafaelo gibi sunarsan on oy alırAyy nevos hic ihtimal vermiyorum ama nolur on tanecik oy almasın