Bütün sırrı mahvettin deyno. Artık zor kaparsınız. Nevoşun özel mesaj kutusu mahşer meydanıAynı anda başka yeni sekme açıp, Özel mesajı açıp, mesajı tarifi yazıp, konu açılır açılmaz mesajı gönderiyor musun yoksa
Gel vatandaş geeel, tarif nasıl kapılır tüyoya geeel
Ben yukarıda yazdımHiiii hiç çaktırmıyor da, çabuk söyle
Mesajı sileyim hemenBütün sırrı mahvettin deyno. Artık zor kaparsınız. Nevoşun özel mesaj kutusu mahşer meydanı
Yine şans lazım. O an bazen mesaj da gitmiyor. İşin şakasıMesajı sileyim hemen
Olsun kııız, herkes faydalansın, hızlı olan, bu mesajımı okuyan kazansın, amme hizmeti
HayırKesin mi börek konusu
Kandırmıyonuz dimi bana hiç pratik gelmedi buBen yukarıda yazdım
Liste yapıyor. Mesela börek su böreği, kek ıslak kek, sebze pırasa gibi gibiAynı anda başka yeni sekme açıp, Özel mesajı açıp, mesajı tarifi yazıp, konu açılır açılmaz mesajı gönderiyor musun yoksa
Gel vatandaş geeel, tarif nasıl kapılır tüyoya geeel
El alışkanlığı olması lazımKandırmıyonuz dimi bana hiç pratik gelmedi bu
Ve de ipucuları yakalayıp yeni konunun ne olacağını doğru tahmin etmek gerekiyorYine şans lazım. O an bazen mesaj da gitmiyor. İşin şakası
AffetmemListe yapıyor. Mesela börek su böreği, kek ıslak kek, sebze pırasa gibi gibi
ÇakaaaaaaalllListe yapıyor. Mesela börek su böreği, kek ıslak kek, sebze pırasa gibi gibi
Herkes kendi içinde çakal demek ki. Kimse çaktırmıyor bak
Arada tutturuyor. İki seçeneği oluyor. Ama konuyu okumazsam yasaklı yazmış olabiliyor
Bazen nette sıkıntı oluyor. Sayfa yenileyene kadar giden gidiyorArada tutturuyor. İki seçeneği oluyor. Ama konuyu okumazsam yasaklı yazmış olabiliyor
Aman ya ben bi tek kıymalı makarnayı kaptırdım onu da iyi ki kaptırmışım benim tarifleri kimse istemiyor kiEl alışkanlığı olması lazım
Sen sunumla aradaki farkı kapatıyorsun zaten. Bide popüler alınca değme keyfineAman ya ben bi tek kıymalı makarnayı kaptırdım onu da iyi ki kaptırmışım benim tarifleri kimse istemiyor ki
Bunu aslında ben de yapıyorum ama sonra kategoriye göre diğerlerini silmekle ugrasıyorum saf gibiListe yapıyor. Mesela börek su böreği, kek ıslak kek, sebze pırasa gibi gibi
Popüler bi kaç tarifim varSen sunumla aradaki farkı kapatıyorsun zaten. Bide popüler alınca değme keyfine
Ayy hepsi de yapıyormuş. Bide bana diyordusunuz ilk tarifi kaptırmıyor diyeBunu aslında ben de yapıyorum ama sonra kategoriye göre diğerlerini silmekle ugrasıyorum saf gibi