- 8 Haziran 2013
- 56.121
- 149.026
Seçenekleri çoğalt. Biri alınırsa diğeri hazır olsunPopüler bi kaç tarifim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seçenekleri çoğalt. Biri alınırsa diğeri hazır olsunPopüler bi kaç tarifim var
Nevoşa artık ulaşamayız bütün sır bozulduAyy hepsi de yapıyormuş. Bide bana diyordusunuz ilk tarifi kaptırmıyor diye
Bak onu yapmıyorum ben. Bi tarife odaklanıyorum hatta direkt sunum düşünmeye bile başlıyorum, kapılırsa her şey mahvoluyoSeçenekleri çoğalt. Biri alınırsa diğeri hazır olsun
Yanlış strateji. Liste kalabalık olmalı ve silme ile uğraşmamalı. Gönder gitsin salisenin bile önemi var çünkü o anBak onu yapmıyorum ben. Bi tarife odaklanıyorum hatta direkt sunum düşünmeye bile başlıyorum, kapılırsa her şey mahvoluyo
Herkes faydalansınNevoşa artık ulaşamayız bütün sır bozuldu
Fasulye oldu kurtuldu ya yiyin birbirinizi diyorHerkes faydalansın
Daha olmadım. Tehlike devam ediyorFasulye oldu kurtuldu ya yiyin birbirinizi diyor
Yav sus oldun işteDaha olmadım. Tehlike devam ediyor
Aynen bazen 3.5. yazıyorsunBazen nette sıkıntı oluyor. Sayfa yenileyene kadar giden gidiyor
Yapma direk yollaBen içinden seçiyorumBunu aslında ben de yapıyorum ama sonra kategoriye göre diğerlerini silmekle ugrasıyorum saf gibi
Ben çoktandır saatinde bile yazamıyorum, unutuyorum. Son zamanlarda hep iddialı değil de yapmak istediğim tarifleri yapıyorum. Mesela bu kategoride katılmayı düşünmüyordum yoğundum. . Baktım sütlü tatlı ve de ibizayı yapacağım zaten katılayım dedim.Arada tutturuyor. İki seçeneği oluyor. Ama konuyu okumazsam yasaklı yazmış olabiliyor
Canom sen hâlâ benim gibi inanmiyormusunDaha olmadım. Tehlike devam ediyor
Ah ben neler yapıyorum bir bilseler nevosYapma direk yollaBen içinden seçiyorum
Artık cano yok ilk tarifi ben kapicam nevos ona göreAynen bazen 3.5. yazıyorsun
Bizde bilgisayar yok tabi, gariban bi samsungHerkes faydalansın
HayırCanom sen hâlâ benim gibi inanmiyormusun
Bende telefondan yapıyorum. Pc başına kim gececek o daha zorBizde bilgisayar yok tabi, gariban bi samsung
En yakinindaki bebeye söyle bir bardak su fiskirtsin yüzüne
Telefonum devre dışı kalıyor bazen, bir aypon diilBende telefondan yapıyorum. Pc başına kim gececek o daha zor
Onlar bile aradaki fark küçük diyor ne suyuEn yakinindaki bebeye söyle bir bardak su fiskirtsin yüzüne