İyi çok şükur bizde ödev Yapariz hikeyeyi okuyup içinden 5 er cümle biz söylüyoruz yazıyorlar ,bakmadan yazmaları gelişsin diye malum hele benimki bazı haflerde sıkıntı olduğu için ağzından çıktığı gibi yazıyor bazilarini oyuzden bol bol çalışıyoruz.Nisanın karne nasıl
Ne diyorum sana ilklerde yapma bekle bacımBide bize sor. Günler geçmek bilmiyor
Çünkü senin bir tarifin bile yokBana öyle gelmedi
Oyy maşallah canım. Okudukça pekişiyor. Zamanla onuda halleder merak etme.İyi çok şükur bizde ödev Yapariz hikeyeyi okuyup içinden 5 er cümle biz söylüyoruz yazıyorlar ,bakmadan yazmaları gelişsin diye malum hele benimki bazı haflerde sıkıntı olduğu için ağzından çıktığı gibi yazıyor bazilarini oyuzden bol bol çalışıyoruz.
Senin kuzucugun nasıl
Sabırsızımmm...Ne diyorum sana ilklerde yapma bekle bacım
Oy oy masallah masallah pasamaÇünkü senin bir tarifin bile yok
Oyy maşallah canım. Okudukça pekişiyor. Zamanla onuda halleder merak etme.
Bizim ki sınıf 1.si oldu
Sabırsızımmm...
Sağol canımOy oy masallah masallah pasamaaferin ona bee Hep böyle çok başarılı olsun inşallah
Ahahahahah, süpermiş, bizde onlardan önce çıkacak, yeni kategori öncesi
Hayırdır ne kaosu yine biseyler var heral tövbeler ossun yine ne oldiiiAhahahahah, süpermiş, bizde onlardan önce çıkacak, yeni kategori öncesiçok şükür canım, iyiyim, sen nasılsın?
Şimdilik yok,ama bizden eksik olmazHayırdır ne kaosu yine biseyler var heral tövbeler ossun yine ne oldiii
Bünye alışık değil kaos olmalı biseyler olmalı ,olmalı yaniiiŞimdilik yok,ama bizden eksik olmazalışkınız,kaos seviyoruz
Benim sülalem rahatBu lafını unutma
Çıkacağı kesin bence deAhahahahah, süpermiş, bizde onlardan önce çıkacak, yeni kategori öncesiçok şükür canım, iyiyim, sen nasılsın?
Heyecan ,adrenalin,kan ,gözyaşı,yeeehhaaBünye alışık değil kaos olmalı biseyler olmalı ,olmalı yaniii
Çıkmasa şaşarızÇıkacağı kesin bence de
Bende iyiyim şükür
Kargoyu bana yollarsınBenim sülalem rahat
İyiyim kuzum şükürJeyoom nasılsın kuzum daha iyimisin ağrın oluyor mu?
Dejavu oldum şuan, acaba nedeenKargoyu bana yollarsın
Bu başkaDejavu oldum şuan, acaba nedeen
Geçmiş olsun ,bulaşıcı mi?Dejavu oldum şuan, acaba nedeen
Gelsinnnnn voooooaaaaaaHeyecan ,adrenalin,kan ,gözyaşı,yeeehhaa