Bende severimKıro kıro sarı bileğğğnnnziklerini bana yollayabilirsin gezenticiğim. Ben severim şıkır şıkır ses eder.![]()

Kvler düğün sonu hepsini almışlardı. Yalnız gelinsin sorun olmasın demişlerdi

Hiç takamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende severimKıro kıro sarı bileğğğnnnziklerini bana yollayabilirsin gezenticiğim. Ben severim şıkır şıkır ses eder.![]()
Hayırlı akşamlar elticim nasılsınHayırlı akşamlar herkese![]()
Aynen gösterme kızınıBence gayet makul bir istek. Almazsa gelmesin yanıma.![]()
Bende gönlümce takamadım hiç, hep herifim bir şey çıkarıp bozdurdu.Bende severimPek olmadı ondan galiba
Hiç takamadım![]()
Iyiki katılmışım ozamanaO özel oldu canım bundan sonra kazanırsak diyelim![]()
Hahahahhshdjd. Bir gün ev alırız diye tutuyoruz ama o da zor görünüyor.Kıro kıro sarı bileğğğnnnziklerini bana yollayabilirsin gezenticiğim. Ben severim şıkır şıkır ses eder.![]()
Hafif ateşli ve altına işeten öksürüklü elticim.Hayırlı akşamlar elticim nasılsın![]()
Benimde sonrakiler öyle olduBende gönlümce takamadım hiç, hep herifim bir şey çıkarıp bozdurdu.
Ama artık akıllandım, çalışırken aldıklarımı koluma takamasam da sakladığım yer sağlam.![]()
Çok geçmiş olsunHafif ateşli ve altına işeten öksürüklü elticim.
Sen nasılsın?![]()
Yalnızlık: BEN NE ALAKABende severimPek olmadı ondan galiba
Hiç takamadım![]()
Öyle söyleme neden olmasınHahahahhshdjd. Bir gün ev alırız diye tutuyoruz ama o da zor görünüyor.![]()
Hırsız girermişYalnızlık: BEN NE ALAKA
Benim hiç kocam alacak diye bir beklentim yok, almaz çünkü. Çok borcu var banaBenimde sonrakiler öyle olduKocam alacak inşallah
Sağlıkla kullan inşallah![]()
Benimki de düğünün 4. günü hepsini bozdurduBende severimPek olmadı ondan galiba
Hiç takamadım![]()
Yeni konut yasası çıkacak ya, sıfır dairelere baktık. Müteahhitler vermiyor bildiğin. Krediyle sattıklarında ucuz gösterip vergiden kaçıramıyorlarmış. Ben de ümitlenmiştim bu sefer.Öyle söyleme neden olmasın![]()
Bizimde borç çokBenim hiç kocam alacak diye bir beklentim yok, almaz çünkü. Çok borcu var bana
Olanları alamasın diye anamdan almıyorum![]()
Havalar seni daha da ağrılı yapıyor, bir an evvel Mart gelsin ve kurtul inşallahÇok geçmiş olsun
Benimde ameliyat olma perileri geldi çünkü ağrılarım çoştu![]()
Keşke biz de ev alsak da bozdursamBenimki de düğünün 4. günü hepsini bozdurduama biz ev aldık o vakit
![]()
Bizde bir yıl sonra araba almıştıkBenimki de düğünün 4. günü hepsini bozdurduama biz ev aldık o vakit
![]()
Umarım bir fırsat olur canımYeni konut yasası çıkacak ya, sıfır dairelere baktık. Müteahhitler vermiyor bildiğin. Krediyle sattıklarında ucuz gösterip vergiden kaçıramıyorlarmış. Ben de ümitlenmiştim bu sefer.![]()