- 21 Kasım 2017
- 28.007
- 120.951
- 598
NiyeeeeeYarın ameliyat olacak kuzu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NiyeeeeeYarın ameliyat olacak kuzu![]()
Onu bilmiyorum kuzuNiyeeeee
Neyin varCanım, çok sağol![]()
Oh misÇok kullanışlı. Tava tencere kullanmıyorumdolaplar mutfak yağ olmuyor misal. Kızartma yapınca heryere sıçrar normalde. Bunda öyle bir sıkıntı yok. Onun için bile alınır
İnşallah çıkar ne diyelim.![]()
Teşekkürler perikomm. Daha güzelleri senin olsunOh misDolapları yeni sildim valla bana nasıl lazım bıhtım yağdan yuğdan
Güzel gunlerde kullan ciniiiiim canooooğğmm![]()
Senin hızına kim yetişebülüü
sen atandığın yer itibaryle evdesinBenim var ama bende evdeyim. O nasıl olacak![]()
Doğum hediyesi isteyeyimSende al hemen
Bebiş kaç haftalık oldu
Senin oğlan tam mıncırmalık oldu. Benim için öp, kokla![]()
İlla Philips ille xiamoiSok markete 1399 a mi ne geliyormuş airfirey hanım fiyatı duyunca gözlerim parladı nekadar ucuzmuş dedim normalde pahalı çünkü kiwi markanınmıs iyi mi bilmem birer tane evlat edinme vakti geldi kuzu![]()
Airfryerı olmayanı gruptan atıyoruzAkıllarda tek soru: Airfryer ayrıntısı burada niye var![]()
Senin yapamadigin nevar merak ettim abla neymiş o valla de hele![]()
Kazandibi mi![]()
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallahDoğum hediyesi isteyeyimbebiş daha yeni 5 haftalık. Öperim seve seve
![]()
Ne cinsiyeti kızz
Bakarlar vallahaaa arkandayım.nevoşAşkoma yan gözle bakanı fururum![]()
Canomm yaa rozet bitanemi daha gelecekmi 2 3 falanGözüm üstlerinde
![]()
![]()
O kadar ucuza kapatma kızım deli misinnnnnDoğum hediyesi isteyeyimbebiş daha yeni 5 haftalık. Öperim seve seve
![]()