- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
Ay evet yaaaa. Kadının 10 parmağında 10 marifet Ama bi sır vereyim mi? Marifet airfryerda olsaydı bi airfryerımız yemekleri onda Yapar, biz de akardık gecelereMaşallah maşallah
Ayyy birde yarışmalara katılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet yaaaa. Kadının 10 parmağında 10 marifet Ama bi sır vereyim mi? Marifet airfryerda olsaydı bi airfryerımız yemekleri onda Yapar, biz de akardık gecelereMaşallah maşallah
Ayyy birde yarışmalara katılıyor
Benimde yokDemek ondan hep evdeyimAy evet yaaaa. Kadının 10 parmağında 10 marifet Ama bi sır vereyim mi? Marifet airfryerda olsaydı bi airfryerımız yemekleri onda Yapar, biz de akardık gecelere
Yaaas işte ondan hep evdesin. Olsaydı sen de dışarı çıkardınBenimde yokDemek ondan hep evdeyim
Hayır ne münasebetSen daha yakınsın. Sana mı gelse
Benim var ama bende evdeyim. O nasıl olacakYaaas işte ondan hep evdesin. Olsaydı sen de dışarı çıkardın
Sende al hemenYaaas işte ondan hep evdesin. Olsaydı sen de dışarı çıkardın
Herkese var, sağa yokBir tatlı daha verdim oleyyyyyy
Sok markete 1399 a mi ne geliyormuş airfirey hanım fiyatı duyunca gözlerim parladı nekadar ucuzmuş dedim normalde pahalı çünkü kiwi markanınmıs iyi mi bilmem birer tane evlat edinme vakti geldi kuzuAy evet yaaaa. Kadının 10 parmağında 10 marifet Ama bi sır vereyim mi? Marifet airfryerda olsaydı bi airfryerımız yemekleri onda Yapar, biz de akardık gecelere
Onu ben yapamam yaHerkese var, sağa yok
Hangi marka kuzu kaça aldın sen .ay herkes alıyor valla herkeste görüyorum benim yooohhhBenim var ama bende evdeyim. O nasıl olacak
Senin yapamadigin nevar merak ettim abla neymiş o valla de heleOnu ben yapamam ya
Kazandibi miOnu ben yapamam ya
Xiamio 2.800 civarı aldık. Şuan 3 küsür galibaHangi marka kuzu kaça aldın sen .ay herkes alıyor valla herkeste görüyorum benim yooohhh
Vardır kuzu iyi kullanışlı mi bari ,çekilişlere katılıyorum ordan Barım ciksaydiXiamio 2.800 civarı aldık. Şuan 3 küsür galiba
Akıllarda tek soru: Airfryer ayrıntısı burada niye varArkadaşlar, instada bir hesap var, severek takip ediyorum. Kadının ikizleri var, airfreyerı da var ve kadın kızlarını bırakıp konserlere Filan gidiyor Ya da kızlarıyla kocasıyla yurt dışına filan çıkıyor. üstelik bir de 8-5 çalışıyor. imreniyorum böyle kadınlara. Sen de takip ediyor musun @Oriana ?
Çok kullanışlı. Tava tencere kullanmıyorum dolaplar mutfak yağ olmuyor misal. Kızartma yapınca heryere sıçrar normalde. Bunda öyle bir sıkıntı yok. Onun için bile alınırVardır kuzu iyi kullanışlı mi bari ,çekilişlere katılıyorum ordan Barım ciksaydi
Bebişime ne oldu?Rabbim acil şifalar versin inşallah Hemsosuu, Allah yardımcın olsun @Jenna16
Hala tatlı kaldı mı ki?Bir tatlı daha verdim oleyyyyyy
Yarın ameliyat olacak kuzuBebişime ne oldu?