Siz olsaydınız oyum sizindi gözlüğümü takıp bi kaç sefer baktım yokTeşekkür ederim ben pek kitap kurdu topiğine katılmıyorum ondandır :) Teşekkürler ama çok zarifsiniz.
@cesmi_naz_meLinDa_ loliss @Filozof_Prenses __giz__ _Lavin_ DonukPudra @_Atalante minerva1988 kalinkaselin COLIN Skosnob @N-A-R @Papatya kutlarım hepinizi hepiniz çok iyi kitap okurlarsınız
Yes baby. Masa altında kitap okuduğunu nasıl bilcem bentopiğinize takılmıyoruz diye biz iyi kitap okuru değilmiyiz yani
Yes baby. Masa altında kitap okuduğunu nasıl bilcem ben
Teşekkürler:) asmu sende çok iyisin:)@cesmi_naz_meLinDa_ loliss @Filozof_Prenses __giz__ _Lavin_ DonukPudra @_Atalante minerva1988 kalinkaselin COLIN Skosnob @N-A-R @Papatya azra2004 kutlarım hepinizi hepiniz çok iyi kitap okurlarsınız
en hamaratin da hamarati ...Aday gösterenler var olsun
Elbet bizden çok okuyanlar da vardır fakat kk da göstermeyince nereden bilebiliriz ki
Mesela ben en hamarat üyeyim aslında ama bundan kimin haberi var di mi ama@_meLinDa_ Y yesil_zeytin_
kalinkaselin
CansınOyum adayimaFeraceli ^mee ❤❤
en hamaratin da hamarati ...
biz biliyoruz yeter buAday gösterenler var olsun
Elbet bizden çok okuyanlar da vardır fakat kk da göstermeyince nereden bilebiliriz ki
Mesela ben en hamarat üyeyim aslında ama bundan kimin haberi var di mi ama@_meLinDa_ Y yesil_zeytin_
kalinkaselin
@cesmi_naz_meLinDa_ loliss @Filozof_Prenses __giz__ _Lavin_ DonukPudra @_Atalante minerva1988 kalinkaselin COLIN Skosnob @N-A-R @Papatya azra2004 kutlarım hepinizi hepiniz çok iyi kitap okurlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?