Evet, Athena'nın tarzına punk filan diyorlardi grubun kendileri.Örneğin; Pentagram rock grubu mu? ya da Athena? gece Yolcuları, Adamlar, Dört X Dört, Seksen dört gibi son dönem türeyen arabeskvari tırt grupları da şaşırtmaca olarak koydunuz herhalde.
Athena punk olarak rock müzik türünün altında yer alıyor. Bence de pentagram heavy metal bir grup belki zorlanırsa Hard rock olarak değerlendirilebilir. Gece yolcuları, seksendört gibi gruplar pop rock türünde listeye girebilir ama keşke girmeseydi de gece yolcuları ile Athena'nın aynı puanda olmasını görmeseydimEvet, Athena'nın tarzına punk filan diyorlardi grubun kendileri.
Pentagram metal ağırlıklı mı diyorsunuz, ne diyorsunuz? Bu gruplarla ilgili aynı şeyleri düşündüm.
Ben de manga sevmiyom ya repli mepli cıkssAthena punk olarak rock müzik türünün altında yer alıyor. Bence de pentagram heavy metal bir grup belki zorlanırsa Hard rock olarak değerlendirilebilir. Gece yolcuları, seksendört gibi gruplar pop rock türünde listeye girebilir ama keşke girmeseydi de gece yolcuları ile Athena'nın aynı puanda olmasını görmeseydim
Aaaa yapmayın. Ayna doksanlarda rock yapardı. Öyle başladı. Ara ara şarkılar evrildi ama olsun. Yine de kökenleri rockBirincisi;secemedimikincisi;aynaya rock grubu diyebilir miyiz emin olamadım şimdi
Evet evet evetAaaa yapmayın. Ayna doksanlarda rock yapardı. Öyle başladı. Ara ara şarkılar evrildi ama olsun. Yine de kökenleri rock
Manganın konserine gitsen böyle düşünmezdinBen de manga sevmiyom ya repli mepli cıkss
Öyle mi olacaktıDuman, Pentagram, Mor ve Ötesi'ye oylarımı verdim.
Tarza en yakınları seçtim.
En sevdigime göre hareket etmedim, Aynacılığı bıraktım
Gittim cınımManganın konserine gitsen böyle düşünmezdin
ErgenliğimizBegenir misiniz bilmem.
Radyoda dinleyince hatırladım.