Hepimiz aynıyız110 özledim seni, asfalt dünya beni severmiş o, anime el kadar bir kızım, Vega Ankara aklıma gelen diğer şarkılar
110 özledim seni, asfalt dünya beni severmiş o, anime el kadar bir kızım, Vega Ankara aklıma gelen diğer şarkılar
Rammstein ve Metallica konseri izleyemeden ölürsem gözlerim açık giderDuman olmasaydı kararsız kalabilirdim ama Duman'ın olduğu hiçbir ankette başka bir grup kazanamazdı zaten. Tabii bu demek değildir ki diğerleri iyi değil. Ama Duman bambaşka bir ruh haline sokuyor insanı...Dünya'da Rammstein, Queen, The Beatles, The Rolling Stones, Metallica vs neyse bizde de Duman odur. Gerçi Duman yabancı gruplar kadar hard rock yapmıyor ama olsun.
Geçen aylarda yeğenim Megadeth konserine gitmişti "çok keyifliydi keşke sen de gelseydin."demişti. "Benden geçti artık." diyememiştim.Rammstein ve Metallica konseri izleyemeden ölürsem gözlerim açık gider
Geçmemiştir geçmemiştirGeçen aylarda yeğenim Megadeth konserine gitmişti "çok keyifliydi keşke sen de gelseydin."demişti. "Benden geçti artık." diyememiştim.
Haklısınız. yıllar geçse de internetten indirimli bebek bezi ararken arka sekmemde 'nothing else matters' şarkısı her zaman çalar.Geçmemiştir geçmemiştiriçinizde biyerdedir arayın bulun zira o ruh asla ölmez ölemeeeezzzz
Ooov yeaaaHaklısınız. yıllar geçse de internetten indirimli bebek bezi ararken arka sekmemde 'nothing else matters' şarkısı her zaman çalar.
Teoman nasıl yok seçenekler de ?Bi şey yapmamak için her şeyi yaptığım bi günde konu açmak istedim tşk
Ahleksiz biriyim ondan.Teoman nasıl yok seçenekler de ?
Soft rock filan belki, di mi.Neyse elemesi kolay bir şık olmuşseverim kendilerini o ayrı ama rock diyince ayna değil bence
Ahahah seni mi kircazSoft rock filan belki, di mi.
Evet de lütfen, cok heba ettim gencken Ayna yollarinda vaktimi