En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

günaydın hatunlar,nasılsınız? gerçeğini aratmayan yalancı suböreğim 166 . sayfada canım :)) reklamıda unutmuyorum buarada kaydirigubbakcemile3

günaydın moonserosea.s.
teşekkür ederim senin bu tarifi kafamdaki ile şekillendirip sütlü böreği ortaya çıkarırım benyerimseniben

kate34 cüm sahalara dönüşün muhteşem oldu maşşalah..ağzımızın sularını toplamakta güçlük çekiyoruz sayende..

aaaaaaa kate-34 delikafadulden delikafadulden delikafadulden ben bu pideleri nasıl gözden kaçırmışım yaaa delikafadulden muhteşem görünüyorlar,ellerin dert görmesin canım alkisalkisalkis bende pideciye gitmemek için kendimi zor tutuyorum şuan ezineciğim :))

fotoğraflar bazen gözükmüyo..yayınladığı gün o yüzden kimse görmemiş..ben de kaçırmayalım diye yorumumu yapıverdim altına..

Güncelledim arkadaşlarım

Son düzenleme:
Güncelledim arkadaşlarım

Son düzenleme:
kızlar merhabaaa.
nişandı, hazırlıktı derken vakit bulup da gelemedim yanınıza bir türlü. mutfağa da uğrayanmadım haliyle. bir de hafif beslenmeye gayret edince, mutfağa sadece salata yapmak için giriyorum.

meraba sakardenizcim..Allah tamamına erdirsin hayırlısı ile inşallah...kutluyorum seni canı gönülden..

kate34 cüm sahalara dönüşün muhteşem oldu maşşalah..ağzımızın sularını toplamakta güçlük çekiyoruz sayende..

fotoğraflar bazen gözükmüyo..yayınladığı gün o yüzden kimse görmemiş..ben de kaçırmayalım diye yorumumu yapıverdim altına..

canım teşekkür ederim aslında daha var tariflerim ama resimleri pc ye aktaramadım daha aktarınca eklerim yine.bu arada ben rejimdeyim ama misafir gelince mecburen yapmak zorunda kalıyo insan ve bende fırsat bu fırsat resimleyim dedim. sempatiksalakcinni

[I][COLOR="Purple"]merhaba hatunlar, nasılsınız görüşmeyeli,neler yapıyorsunuz? ben iyiyim çok şükür .geçenlerde annemin misafirleri ,çin birşeyler yaptım demişdim şimdi onları ekliyorum.ancak yazabilme şansı buldum.elmalı tartı daha önceleri annem yapardı , ben ilk defa denedim.fıstıkpare nin tarifini de netten aldım ama tahminimden daha leziz oldu.

kıtırlı elmalı tartım;

malzemeler;
1 cay bardagi sivi yag
2 yemek kasigi margarin
1 su bardagi pudra sekeri
1 adet yumurta icine
4 yemek kasigi yogurt
1 paket vanilya
1/2 paket kabartma tozu..
aldigi kadar un
3 adet elma
1 yemek kasigi toz tarcin
3 yemek kasigi toz seker

yapılışı;

elmalar rendelenip şeker ve tarçınla pişirilir ve soğumaya bırakılır.hamur malzemelerinden kulak nenesi kıvamında hamur yapılıp portakal büyüklüğünde bir kısmı ayrılır.kalanı tepsiye yayılıp üzerine elmalı harç serilir.kalan hamur unla iyice sertleştirilip elmalı harcın tamamını kapatacak şekilde rendenin kalın kısmıyla rendelenir.180 derece fırında üstü kızarana kadar pişirilir.fırından çıkınca üzerine bal veya reçel sürülüp servis yapılır

fıstıkpare;

malzemeler;
100 gr. margarin
1 çay bardağı çiçek yağı
1 yumurta
2 çay bardağı pudra şekeri
1 su bardağı toz yeşil fıstık
1 çay kaşığı kabartma tozu
Kulak memesi yumuşaklığında oluncaya kadar un

yapılışı;

1. Oda sıcaklığında margarin, sıvıyağ, yumurta, pudra şekeri, yeşil fıstık, iyice karıştırılır. Kabartma tozu ve yavaş yavaş un ilave edilir. orjinalinde Ceviz büyüklüğünde parçalar kopartılı yuvarlanıyor ama ben iki parmak genişliğinde uzun uzun açtım,baklava dilimi gibi verev kedip üzerinden çatalla geçtim. yağlanmış tepsiye dizilir 150 derece fırında 35 dakika pişirilir. Soğuyunca servis yapılır.1. benim fıstığım tam bir bardak çıkmadığı için kurabiyeler çok yeşil olmadı ama lezzeti muthiş oldu :))[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
moonserosem teşekkürler..sana ithafımdır elmalı kıtırım...
pişmeden önceki hali
[IMG]http://i1004.hizliresim.com/2010/4/19/4804.jpg
piştikten sonraki hali

günaydın hatunlar, ellerin dert görmesin ezineciğim çok güzel görünüyor kıtırların.afiyet bal şeker olsun,kilo olmadan erisin inşallah kaydirigubbakcemile3
kate-34 cüğüm yeni tariflerini dört gözle bekliyorum canım delikafadulden

ya ben bayağıdır geliyorum ama son zamanlarda yeni bi şey yok yaptığım arada bir iki yazdım ama kimse cvp vermedi ben de sessizce bakıp gidiyordum ezine güncellemen iyi olmuş cnm

ya ben bayağıdır geliyorum ama son zamanlarda yeni bi şey yok yaptığım arada bir iki yazdım ama kimse cvp vermedi ben de sessizce bakıp gidiyordum ezine güncellemen iyi olmuş cnm

canım benim ölee cvb verilmedi diye sesizce bakıp çekip gitme ,bazen olabiliyor öle tarif yazılınca cvb gelmiyor arada kaynıyo ğibi hissediyor insan:)) girdiğimde yeni bişiler gördüğümde eğer o an fırsatım olursa mutlaka yazıyorum cvb ,mutlaka diğer arkadaşlarımızda öledir, öle sesizce bakıp kaçmak yok şekercimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

royalciğimin dediği gibi gözden kaçmış olabilir ama kimsenin bilerek görmezden geldiğini zannetmiyorum şekerciğim.bu topik çok paylaşımcı,sıcak ve misssss gibi kokarrr :))

bende sıkı takipçisiymdir topiğin şekercik...yazamasaktaççtakipteyiz canımcımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…