En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

kizlar misafirim gelecek yogurt tatlisi yapmak istiyorum.cok tutulan ovgu alan bir tarifiniz var mi benim icin.

kizlar misafirim gelecek yogurt tatlisi yapmak istiyorum.cok tutulan ovgu alan bir tarifiniz var mi benim icin.

günaydın hatunlar, asimavi ciğim benim gül tatlım çok beğenilir ve görünüşüde davet masalarını şenlendirir. birkaç sayfa önce ezineciğim tariflerin yerlerini yazmışdı bir bak istersen ,kolay gelsin opuyorumnanaktan

şimdiye kadar yayınlanmış şu tarifler var elimizde ancak ille de yoğurt tatlısı dersen umarım yeni tarif yayınlanır derim AsiMavi arkadaşım..

ŞERBETLİ TATLILAR
r gül tatlısı (moonserose0 ) 9
r mantı tatlısı (çaykaşığı ) 12
r aşure (ezine77 ) 12
r revani ( " ) 22
revani(sifaa)175
r revani ( " ) 96
r yufkalı kadayıf sarma ( " ) 29
r cevizli tahinli kabak ( " ) 48-100
r hindistan cevizli tatlı (elchin ) 46
r şöbiyet (incitanemtuana ) 73
r ayva tatlısı (ezine77 ) 76
kolay künefe (sekercik ) 93
basit şerbetli tatlı ( " ) 94
rmilföy baklavası(ezine()124
rkıbrıs tatlısı(royall)140(denenmedi

tsk canim iyi oldu fikir verdigin bende uzun zamandir denemeyi dusunuyordum bu tatliyi.bakacagim.

tsk bakiyorum hemen

Kremalı Milföy Dilimleri

Malzemeler:

10 adet milföy
Kreması için:

3 su bardağı süt
4,5 çorba kaşığı un
1,5 su bardağı toz şeker
1 adet yumurta
2 paket vanilya
Hazırlanışı: Krema malzemesi vanilya hariç klarıştırılarak muhallebi gibi pişirilir, ocaktan inerek vanilya eklenir, karıştırılır.

Milföyler merdaneyle uzunlamasına tek yöne açılır (eğer milföyler çok yumuşamışsa hafif unlayarak açabilirsiniz), 3 e bölünür. Herbir dilime kabarmasın diye 7-8 sefer çatal batırılır. 200 derecede hafif pembeleşene kadar pişirilir.
Bir kat milföy bir kat krema olacak şekilde en üstte milföy gelecek şekilde 2 veya 3 katlı olarak sıralanır. (Eğer milföyler kabarmışsa elinizle bastırın.)
Servisten önce üzerine pudra şekeri serpilir.

alıntıdır....

arkadaşlar bu tarifi web te gezinirken buldum farklı ve çok hoşuma ğittii...boshayallersmileboshayallersmile

selam herkese kızlar 2 haftadır yoktum dün akşam geldim ( annemdeydim ) hepinizi çok özledim yeni tariflerinizi farkettim paylaşımlarınız için teşekkürler öpüyorum hepinizi kendinize cici bakın opuyorumnanaktan

araştırmacı gazetecim benim,teşekkürler paylaşımın için..bi gün msn den görüşelim gene,öptüm seni..
biz de seni özledik arkadaşım,biz de yokluğunu farkettik, hemen:))öpüldün..
günaydın güzellera.s.
ben memlekete gidemedim haftaya kaldı..
izlemedeyimyerimseniben

olsun canım benim haftaya gidersin kısmetse..

kızlar bu tarifi en az 2 ya da 3 keredir,en yakın arkadaşımdan yiyorum ve çok beğeniyorum,sonunda tarifi aldım..tarif az kişilik aileler için yarıya indirilmiş diyebilirim,mesela orjinalinde 3 yumurta var ama arkadaşım 2 kişilk bir aile olduğundan 2 yumurta koyuyormuş..yani siz daha çok kurabiye için malzemeleri 1,5 ya da 2 kat arttırabilirsiniz..bu şekilde de ortalama 15-20 tane çıkabilir diye düşünüyorum,kendim de en yakın zamanda deniycem,çünkü eşim de bayıldı..
portakallı kurabiye
2 yumurta(1 inin akı kurabiyelerin üstüne sürülecek)
1 su bardağından 1 parmak eksik şeker
yarım paket margarin
yarım paket mısır nişastası
portakal kabuğu rendesi
1 paket kabartma tozu
yumuşak ve ele yapışmayan bir hamur elde edene kadar aldığı kadar un
küçük küçük yuvarlanan kurabiyeleri yumurta akına batıtıp,üzerine isteğe göre ceviz,fındık,hindistan cevizi vs ile süsleyerek,ısıtılmış 175 derecelik fırında 25 dakika bekletiyoruz.henüz beyaz ve yumuşakken çıkarıyoruz.sıcakken fazla yumuşak sanabileceğiniz kurabiyeler soğuyunca sertleşip kurabiye kıvamını alıyor ve ağızda dağılan yumuşak tadıyla damaklarda yerediyor..

hoşgelldinnnnn hem yediklerini içtiklerini farklı olanları anlat hem gezdiğin gördüğün yerleri anlat bize şifaaacımmmmm olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kızlar ben de perşembe günü evde malzeme yok die bişi yapamadım mecbur hamurlu bişiler yaptım yemek yoktu zira:)))
pastane poğaçası:
bir paket margarin
1 tatlı kaşığı maya
1 çay bardağı süt
bir tatlı kaşığı tuz
1 çay baRDAĞI yağ
2 yumurta (1 inin sarısı üstüne)
2 çorba kaşığı şeker
iç olarak da peynir
ılık sütle mayayı ve şekeri karıştırın kabarsın
bir kaba margarin tuz yağ yumurta ve sütlü mayadan koyun karıştırın azar azar un ekleyin yumuşak hamur olacak
sonra bezelere bölüp mayalandırın
şekil verip içine peynir koyun
biraz da tepside mayalansın
sonra da pişirin
çok leziz ve yumuşacık oluyor 200 derece yeterli...
afiet olsun:)

dedim ya malzemem azdı diye yumurta da azdı bi de tatlı bişi yapmak lazım dedim bu keki yaptım
portakallı üzümlü kek

2 yumurta
1 bardak şeker
1 bardak yağ
1 bardak portakal suyu veya süt
portakal kabuğu rendesi
yarım bardak üzüm (ıslatıp sonra da una bulayın)
kabartma tozu
3 bardak un
azcık katımsı bi kıvam oluyor ama güzel kabarıyor ben inanamadım nasıl kabardığına

ellerine sağlık şekercik bende dün kuru üzümlü cevizli kek yaptım yazarım bi aratarifinide buraya...

biz de seni özledik arkadaşım,biz de yokluğunu farkettik, hemen:))öpüldün..
canım benim çok teşekkür ederim,şükür kavuşturana bende seni öpüyorum canım opuyorumnanaktan vereliniortak

hoşgelldinnnnn hem yediklerini içtiklerini farklı olanları anlat hem gezdiğin gördüğün yerleri anlat bize şifaaacımmmmm olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
canım benim hoş buldum,teşekkür ederim fazla gezemedim gelen -giden malum fazlacaydı canım valla yeni tariflerim yok hep paylaştığım tarifleri denedim,tattırdım misafirlere inşallah zamanla paylaşacağım öpüldün canım görüşmek üzere

aaaaaaaaa bu benim standart kek tarifimden..herkese tavsiye ederim %100 tutuyo..teşekkürler şekercikcim..şükür kavuşturana..

ellerine sağlık şekercik bende dün kuru üzümlü cevizli kek yaptım yazarım bi aratarifinide buraya...
aaa beklerim valla benim kek her zaman kaabrmazdı genelde de 3 yumurta filan koyardım bazen de 4 ama bütün malzeme ziyan olurdu cnm sıkılırdı valla ama bu keke inanamadım:)

aaaaaaaaa bu benim standart kek tarifimden..herkese tavsiye ederim %100 tutuyo..teşekkürler şekercikcim..şükür kavuşturana..

valla tuttu:)))
dün de halleyli tatlı yaptım ama kociş pek beğenmedi aşırı tatlı olmuş ama ben regl olmak üzreydim valla ben bayıldım:)

amanınnn şifa gelmiş hoşgelmiş,şekercikle erzine neler neler eklemiş,elleriniz dert görmesin canlarım,öptüm hepinizi

bugun can sıkıntısından hindistan cevizli şerbetli tatlı yaptım kızlar gelin yemeğe ,hep birlikte yiyelim:)))

amanınnn şifa gelmiş hoşgelmiş,şekercikle erzine neler neler eklemiş,elleriniz dert görmesin canlarım,öptüm hepinizi
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugun can sıkıntısından hindistan cevizli şerbetli tatlı yaptım kızlar gelin yemeğe ,hep birlikte yiyelim:)))

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…