En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

canım hepsi harika..
bunları akşama yapayıma.s.

ben bu arada bişey yapamıyorum kızım diş çıkarıyor huysuz..ama yazayım bir ara

yok doğal olduğu belli oldu.her sanatkar eserlerine imza atar aklinialirimsmile hoş bile gözüküyor. sengözlerimebaksanab yemek için yapıyoruz zaten. afiyet olsun
sanatçının imzası çok süper benzetme oldu haaaaaaaa..güldüm çok buna:))
şimdi varya yeni demlenmiş bi çay olsa birde burdaki tariflerin hepsi açık büfe gibi önümde olsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... amin :)
gel canım sen ye yeter ben yaparım sana..hem bi çanakkake havası almış olursun:))
canım hepsi harika..
bunları akşama yapayıma.s.

ben bu arada bişey yapamıyorum kızım diş çıkarıyor huysuz..ama yazayım bir ara

topikte varlığın yeter senin de şekerim yorum yapıyosun sen de uğrayıp ne güsel:))

waaaooowww şifaaa sizin mutfakta birimi var :) coşmuşsun şekerim harikasın :) canım nescafeli kek istedi iyimi.hadi şimdi buyur burdan yak :) yok üşenmemde çok yorgunum.ben en iyisi resme bakıp yutkunayım :))))
canım benim teşekkürler ben sizlere yaparım ohhhhhh bir güzel afiyetle yeriz olumunekankayizsmile cokacimcoook
şimdi varya yeni demlenmiş bi çay olsa birde burdaki tariflerin hepsi açık büfe gibi önümde olsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... amin :)
offf yaaaaa offffff keşke canım ne güzel akıl ettin kız maşallah ayyyy hepsi bir arada ve hepimiz bir arada harika olurdu harika hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :enbuyukkk: :hooray: :1hug:
canım benim evet çocuklar için ideal görünüm zemuszemus akşama da afiyetle yeyin canım,kolaylıklar geçmiş olsun canım kızına da acil Şifalar diliyorum :Saruboceq:

AŞK LOKUMUUU

1. 50 gram margarin
2. 1 su bardağı sıvı yağ
3. 1 su bardağı mısır nişastası
4. 4 yemek kaşığı pudra şekeri
5. 1 tane yumurta
6. 1 paket kabartma tozu
7. aldığı kadar un

MARGARıNı ÇOK DEĞıL AMA BıRAZ ERıTıRSENıZ DAHA ıYı OLUR... hepsini güzelce yoğuruyoruz ve çok sert ve çok yumuşak olmayacak kıvama gelinceye kadar un ekliyoruz. tepsiyi yağlayıp, hamurumuzdan fındıktan biraz çok az büyüklükte alıp yuvarlayıp 150 derecedeki fırında pişiriyoruz. çok fazla pembeleşmeden alıyoruz. soğuyunca isteğe göre üzerine tarçın ve pudra şekeri karışımı serpiyoruz
afiyet olsunnn

eneeeeeeeeeee bu negüsel bişi böle..adı da çok güsel...eline sağlık arkadaşım ya....

BEĞENİLEN BİR ÇORBAM
BULGURLU TARHANALI KÖFTE ÇORBASI

Malzemeler:
2 su bardağı ince bulgur
1 su bardağı tarhana
3 orta boy soğan
sıvı yağ-margarin
nane,karabiber,pul biber(birer çay kaşığı)
salça(1 dolu yemek kaşığı)

üzerine: sarımsaklı yoğurt,tereyağı,kırmızı biber,maydanoz

Yapılışı: önce bulgur 2.5-3 bardak sıcak su ile ıslatılır üstü kapalı olarak. sonra içine tarhana ve az tuz atılır.iyice yoğurularak misket büyüklüğünde yuvarlanır. tencerede ufak doğranmış soğanlar margarin ve sıvı yağ ile kavrulur,salça atılır. baharatlar ve tuz atılır ve 6-7 bardak sıcak su konulur..kaynarken köfteler atılır. 10 dk kadar kaynatılır(çok dağılmasın).
biraz dinlendirilir ki hafif koyulaşsın tarhana sayesindesositososito
tabağa alınca önvce yoğurt,sonra yağ gezdirilir..üzerinede birkaç maydanoz..
Afiyet olsuna.s.

biz 2 kişi olduğumuz için yarı malzemeden yapıyorum ona rağmen 2 gün yiyoruz..

Eklentiler

• $P1010061.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $P1010069.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 58

off offf oo ne güzel bir görüntü öyle yaaa, ellerin dert görmesin arkadaşm

tadı daha güzel..margarinsiz ve tereyğsız da yapabilirsinolumunekankayizsmile

bizi buralarda tarhana yapmazlar,nemli olduğu için havamız kurumaz.tarhanalı yemeklerde pek olmaz ama bu çok ilgincime gitti ilk fırsatta deneyeceğim cokacimcoookcokacimcoook

Buna kütahyada sıkıcık derler yemek olarak yenirrr ayy cnm çektiii cokacimcoook
elinize sağlık a.s.

Buna kütahyada sıkıcık derler yemek olarak yenirrr ayy cnm çektiii cokacimcoook
elinize sağlık a.s.

ewet canım sıkıcık biz ona kardeşimle sıkıcı diyoruzkaydirigubbakcemile3 yuvarlarken çok sıkıyor da.. kütahyalısın mı acepyerimseniben
ben genelde bunu yapınca daha hafif şeyler yapıyorum çünkü çok doyuruyor..

--------------------------------------------------------------------------------

hayırlı cumalar dilerim hatunlarrr , ben iyiyim çok şükür royalciğim sen nasılsın? bugn annemin misafirleri var ,dün gece iki saat pasta yaptım.hepsini resimledim ama tadına bakamadım ( yarın eklerim tarifleriyle beraber

aaa hiç aklıma gelmemiştii yuvarlamak gerçekten de sıkıcı oluyokaydirigubbakcemile3

kütahyalı değilim cnm ama orda doğdum ve 15yaşıma kadar orda yaşadım ben daha ilkokuldayken yemek yapmaya meraklıydım kütahyanın çoğu yemeğini öğrendim

şuan yine de vazgeçemediğim lezzetlerden biridir sıkıcık(sıkıcı sırnaşık şey) bayılırım Sadece sıkıcık olsun yanına hiçbişi istemem vallaaa yerim hepsiniiicokacimcoookdelikafaduldensempatiksalakcinniaklinialirimsmile

oyy ikimiz de ağzımızın tadını biliyoruzdelikafadulden
we ben 11 yaşından beri yemek yapıyorum bunu yıllar önce öğrenmiştimhihoyyyt

ellerine sağlıkkcanım afiyet şeker olsun olsun yiyenleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…