En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

royalcim bi kameralı telefon yok mu evde yahu?bi fotoğraflayaydın da göreydik şu maharetli hazırrlıklarına ya..özellikle arpa şehriye salatasını hakkaten merak ediyorum ya..eşinin de mi yok telefonu ya..daha olmadı misafirlerine söyleyiver artık..hadi yap bi güsellik kardeşlerine he?

1 su bardağı yoğurt
1 yumurta (akı içine sarısı yüzüne )
1 tatlı kaşığı karbonat (yarım limon sıkıyorum üstüne acı tadı olmuyor )
1 pahet kabartma tozu
tuz
aldığı kadar un

hamur çok yumuşak olmayacak sertte olmayacak kulak memesinden az daha sert olacak.karbonat çürümesin diye bekletmeden hemen ceviz büyüklüğünde bezeler yapıyoruz.hamurla fazla içli dışlı olmadan maydonozlu peynirli harcımızı koyup üstten karnıyarık gibi kapatıyoruz.iyice kapayın çünkü pişerken açılıyo. yumurta sarısı çörekotu haşhaş susam ne isterseniz artık atıp fırına uğurlyoruz .ben bu poaçaya bayılırım :)

haklısın ben ilk defa yediğim için farklı geldi banaa
ama baya zahmetli bişeymişş
komşuum 5 saatte bitirmişş

MALZEMELER

1 s bardağı yoğurt
1 s bardağı şeker
yarım paket vanilyalı puding
yarım limon suyu ve rendesi
az miktarda vanilya
150 gr lor(tatlı lor)
2 yumurta

altı için: 1 paket burçak bisküvi ve 4 kaşık tereyağı

üst malzemesi mikser ile karıştırılır.burçak bisküvi erimiş ılımış tereyağ ile helva kıvamında hamur haline getirilir.dikdörtgen borcama(küçük) yayılır eşit şekilde.üzreine kreması dökülür ve fırında 180 derecede 40-45 dk pişirilir.sonra afiyetle yenir:dance:

çilekle servis ve yemesi şahane:teytey:

msn kadından aldığım ve yaptığım
güveçte kaşarlı mantalı pilav-

1 su bardağı pirinç
sıvı yağ(ben tereyağı kullanıyorum)
1 orta boy soğan
2-3 diş sarımsak
5 tane orta büyükte mantar

bu pilav malzemeleri tenzerede soğan ve sarımsak kavrularak normal pilav olarak hazırlanır.sonra küçük güveçlere konulur(3 taneye ancak yetiyor) malzeme artırılabilir.üzerine kaşar rendesi ile fırında 15 dk kadar pişirilir.

günaydın hatunlar,nasılsınız? mantara bayılırım ama pilavın mantarlısını denememişdim. hedef kiloma ulaşırsam denemek için not aluyorum tarifini,ellerine sağlık arkadaşım

birşey itiraf edeyim mi ben hiç cheskek yemedim :kedi: tatlı birşeyde peynir nasıl durur bilmiyorum.künefe filan yedim ama bu bana hep çok farklı gelir ama hiç denemedim.bunuda zayıflayınca yapmak üzere not alayım kaydirigubbakcemile3

mithiş bir menü royalciğim.inşallah eserlerini resimlemişsindir.sabırsızlıkla bekliyorum delikafaduldendelikafadulden

ben de yememiştim cheesecake kendim yapmaya başladıktan sonra yemiş oldumzemuszemus

az kalorili bir pohaçaymış.bir çok tarifte daha fazla yağ oluyor..eline sağlık..
haklısın ben ilk defa yediğim için farklı geldi banaa
ama baya zahmetli bişeymişş
komşuum 5 saatte bitirmişş
senin de marifetlerini paylaşmanı bekleriz bynkutluaycım...

ellerine sağlık vaveyla_esk...e hadi döktür ,döktür ,başka tariflerini de...sengözlerimebaksanab biz yabancı sayılmayız artık dimi ama?

benim de geçen akşam misafirlikte çok bayılarak yediğim ve sizler için gözümü budaktan esirgemeyerek hemencecik tarifini not aldığım bir kurabiye tarifi var elimde bugün kızlar..
susamlı kurabiye:
1 yumurta
6 yemek kaşığı pudra şekeri
1paket margarin
1 su bardağı tavada kısık ateşte kavrulmuş susam
1 su bardağı ufalanmış fındık ya da ceviz
1 kabartma tozu
aldığı kadar un
tarif bu hepsi karıştırılarak şekil verilmişti ve inanılmaz gevrekti.içinde susam olduğunu da ben kadın söylemeden çözemedim..çok farklı bi lezzetti..ben mutlaka deniycem benden önce deneyen olursa seveceğine eminim..paylaşmadan geçmeyin denerseniz sakınkaydirigubbakcemile5

ben deneyemeyeceğim canım üzülerek söylüyorum ama deneyen olursa ve resim eklerse sevinirim bende :))

arkası da gelecek ama resimsiz olmii ben de ne tarifler war bekleyin anacım

hiçmi yok resim ekleme şansın canım yaa , bana resim lazım ki gözümü gönlümü doyurayım kaydirigubbakcemile3

malzemeler:
• 2 yumurta
• 1 bardak toz şeker
• 1,5 bardak un
• 1,5 çay kaşığı karbonat
• 1 bardak yoğurt
• 1 bardak irmik
• vanilya

şerbet:
1 tas suya 1,5 tas şekeri dök,erit, bir taşım kaynat

süsleme:
krem şanti ile süsle

Son düzenleme:

ellerin dert görmesin şifacığım pek güzel olmuş revani cokacimcoook şerbeti az gelmedi mi ? ben 3 bardak suya 2,5 bardak şekerle yapıyorum da .gerçi ben içine şeker katmıyorum

NESCAFELİ KEK
MALZEMELER:
• 3 YUMURTA
• 3 FİNCAN ( TÜRK KAHVE FİNCANI ) TOZ ŞEKER
• 1 FİNCAN SÜT
• 3 FNCAN UN
• 2 YEMEK KAŞIĞI KAKAO
• 1 PAKET KABARTMA TOZU
• KREM ŞANTİ (KREM ŞANTİ SÜT İLE HAZIRLANILIR DOLAPTA BEKLETİLİR .)

KAKAOLU SOS:
• 1 TATLI KAŞIĞI NİŞASTA
• 1 TATLI KAŞIĞI KAKAO
• 1 YEMEK KAŞIĞI TOZ ŞEKER
(AZ SU İLE BU MALZEMELER MİNİ BİR TAVADA KARIŞTIRILIR,KOYULAŞINCA OCAK KAPATILIR)

NESCAFE SOSU İÇİN :
• 1 VEYA 1,5 SU BARDAĞI SÜT
• 1, 1-5 VEYA 2 YEMEK KAŞIĞI NESCAFE
( SÜT DERİN BİR KASEYE BOŞALTILIR NESCAFE KATILIR,ERİTİLİR)

YAPILIŞI:
KEK MALZEMELERİ ÇIRPILIP,ÖNCEDEN ISITILMIŞ FIRINDA 180 DERECEDE PİŞİRİLİR.KEKİN SICAĞI GİDİNCE ÜZERİNE ÖNCEDEN HAZIRLANMIŞ OLAN NESCAFELİ SOS GEZDİRİLİR . SONRA ÜZERİNE HAZIRLANMIŞ OLAN KREM ŞANTİ SÜRÜLÜR. DAHA SONRA ÇOK AZ SU İLE KÜÇÜK BİR TAVADA KAKAOLU SOS HAZIRLANIR EN SON SÜSLEME YAPILIR.

AFİYET OLSUN

NOT:KIZLAR ACAYİP GÜZEL LEZZET SIK-SIK YAPARIM TAVSİYE EDERİM olumunekankayizsmile

ellerin dert görmesin şifacığım pek güzel olmuş revani cokacimcoook şerbeti az gelmedi mi ? ben 3 bardak suya 2,5 bardak şekerle yapıyorum da .gerçi ben içine şeker katmıyorum
canım kase boyu çok küçük değil bu yüzden yeterli oluyor, :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…