En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

süslü patateslerim nasıllar?

kızlar patates haşladıktan sonra karabiber,az yağ tuz ile püre yaptım sonra isteğe bağlı kırmızı lahana,havuç maydanoz larla küçük top haline getirdim kürdanladımmm, zemuszemus

MALZEMELER:
• 3 YUMURTA
• YARIM SU BARDAĞI SOĞUK SÜT
• 1 PAKET KABARTMA TOZU
• 1,5 SU BARDAĞI UN
• 1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
• 1 PAKET KAKAOLU PUDİNG

NOT:PUDİNGİ ÖNCEDEN PİŞİR, SÜTÜNÜ YARIM SU BARDAĞI FAZLA KOY,
KEK ILIKKEN
PUDİNG SOĞUKKEN ÜZERİNE DÖK Kİ KEKİ RULO YAPMASI KOLAY OLSUN

YAPILIŞI:160-170 DERECE ARASI PİŞİR, KARIŞIM CIVIK OLACAK ( 25 DAKİKA DA PİŞEBİLİR ) KEKİ PİŞİRMEDEN ÖNCE KALIBA YAĞLI KAĞIT KOY, ÖYLE PİŞİR

Malzemeler

Bir tane için lazım olan malzemeler;
3 petibör bisküvi
1yemek kaşığı limon suyu
120 g pudra şekeri

üzerine:
istenilen her şeker türü olabilir. Ben çok resim çektim nasıl ve neler yapılabileceğini daha iyi görüntülemek için umarım yardımcı olabilmişimdir. Ben jelibon,çikolata kullandım :)

Hazırlanışı
Pudra şekeri ve limon suyuyla kati bir krema hazırlayın kıvamı katı muhallebi kıvamına benzesin sulu olursa yapışmaz.
1 tane bisküviyi alın ve ortasına az krema sürün ve çikolata koyun veya şekerde olabilir.
(krema kenarlara akabilir sorun değil kar yağmış gibi gözüküyor)
Üzerine gelecek olan iki tane bisküviyi de önce krema sürün ve sonra da isteğe göre süsleyin 4-5 dakika bekletin kurusunlar (kurumayınca çatıyı yaparken düşüyorlar)
Kuruduktan sonra önce ilk hazırladığımız bisküvinin iki yanına krema sürelim, sonra da diğer iki bisküvimizin üste gelecek kısmına bolcana sürelim çatı şekli verip kremayı sürdüğümüz bölüme yapıştıralım. En sonda üzerine pudra şekeri ekelim :)
Afiyet olsun

ALINTI

KIZLAR NETTE BULDUM AMA DENEMEDıM FıKıR AMAÇLI PAYLAŞMAK ıSTEDıM SıZLERLE olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
sifaacım topiğe şifa gibi tariflerle doping oldun maşallah....süpersin çok güsel görünüyolar..

sifaacım topiğe şifa gibi tariflerle doping oldun maşallah....süpersin çok güsel görünüyolar..
ayyy dur kızzz vallahi şımaracağım şimdi zemuszemus ne demek canım seve-seve,elimden geldiğince katkı sağlıyorum ,bu topikte hastalık duymayım(Rabbim korusun) Şifanız geldi :lepi:

ellerine sağlık görünüm harika olmuş,diğer tariflerinde güzellerolumunekankayizsmile

kızlar susamlı kurabiyeyi bu kadar hızlı yapıcam aklıma gelmemişti ama yarın arkadaşlarımla kahvaltıya gidicez..ben de yapiim yeriz dedim veişte fotolar..

şifa bunlar harika şeyler. ev yapmak hiç aklıma gelmemişti. ben iki katlı çok şey yaptım ama bu muhteşem. hele çocuklar için harikulade olur. Şeniz teşekkürler.

ayy tam benlik. kahve delisi biri için mükemmell. :sm_cool: şifa çok değişik hoş teriflerle şenlendirdin. harikasın. eline sağlık.

ezinecim kurabiyeler çok güzel. köşedekini sen mi tırtıkladın bakiiim kaydirigubbakcemile3 eline sağlık.

günaydın hatunlar,şifacığım ezineciğim elleriniz dert görmesin hepsi muhteşem görünüyor.sayenizde tüm tatlı isteğimi ağzım sulana sulana bakarak körelttim :))

ellerine sağlık görünüm harika olmuş,diğer tariflerinde güzellerolumunekankayizsmile
teşekkür ederim canım evet çok sevimli görüntü kaydirigubbakcemile5
ezine77 kızlar susamlı kurabiyeyi bu kadar hızlı yapıcam aklıma gelmemişti ama yarın arkadaşlarımla kahvaltıya gidicez..ben de yapiim yeriz dedim veişte fotolar..
canım ben kurabiyelere bayılırım :lepi: harika olmuşşş ellerine sağlık olumunekankayizsmile
şifa bunlar harika şeyler. ev yapmak hiç aklıma gelmemişti. ben iki katlı çok şey yaptım ama bu muhteşem. hele çocuklar için harikulade olur. teşekkürler.
aynen canım benimde aklıma hiç böyle birşey gelmemişti zemuszemus ne demek tatlım hem basit bişi kolaylıklar ,
ayy tam benlik. kahve delisi biri için mükemmell. şifa çok değişik hoş teriflerle şenlendirdin. harikasın. eline sağlık
aynen canım bende kahve çok severim artık içmiyorummm canım kahve isted mi hemen bu keki yapıyorumm :lepi: kocişle ben bayılıyorum
günaydın hatunlar,şifacığım ezineciğim elleriniz dert görmesin hepsi muhteşem görünüyor.sayenizde tüm tatlı isteğimi ağzım sulana sulana bakarak körelttim :))
canım benim o hedefindeki kilona kavuşur-kavuşmaz dene ama izlemekle kalma lmaz: önemli değil hayatım kolaylıklar , öptüm opuyorumnanaktan

ezinecim kurabiyeler çok güzel. köşedekini sen mi tırtıkladın bakiiim kaydirigubbakcemile3 eline sağlık.

evet yaaaaaa...farketmeden bi de fotoğrafı yayınlamışım,silmedim artık ama çok utandım:))))))))mafoldumben

yorumlar için teşekkürler herkese:enbuyukkk:

evet yaaaaaa...farketmeden bi de fotoğrafı yayınlamışım,silmedim artık ama çok utandım:))))))))mafoldumben

yorumlar için teşekkürler herkese:enbuyukkk:

yok doğal olduğu belli oldu.her sanatkar eserlerine imza atar aklinialirimsmile hoş bile gözüküyor. sengözlerimebaksanab yemek için yapıyoruz zaten. afiyet olsun

petibör bisküvi değince şu tat aklıma geldi. 2 bisküvi arasına güllü lokumu biraz sündürüp yerleştirin ve böyle tüketin. harika bir tat.

waaaooowww şifaaa sizin mutfakta birimi var :) coşmuşsun şekerim harikasın :) canım nescafeli kek istedi iyimi.hadi şimdi buyur burdan yak :) yok üşenmemde çok yorgunum.ben en iyisi resme bakıp yutkunayım :))))

şimdi varya yeni demlenmiş bi çay olsa birde burdaki tariflerin hepsi açık büfe gibi önümde olsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... amin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…