En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

sakardenizim şimdiden hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşlh canım ,bende yaptığın bükmelerden isterim güzel görünüyorlar ellerine sağlık a.s.

çok teşekkürler canım. aminnn :Saruboceq:

tabi canım ne demek yaptığım zaman yollarım. belki yeni gelinken yaparım :hulya: kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun olumunekankayizsmile

ben bugun revani yaptım canım buyur gel birlikte yiyelim

canım istiyor istemesine de kilolar da gitmek bilmiyor. spora yazıldım da 100 kaloriyi vercem diye şeklim şemalim kayıyor laelaelaelaelae
ama söylemen bile yeter çok sağol. opuyorumnanaktan

şifaacığımm şu kore salatasında isot kullanmassak(ben acı yiyemiyorum) onun yerine ne kullanabiliriz acaba,denemek istiyorum bu salataı ...
canım yaaaa al bendende o kadar bende acı yemeyi bir türlü beceremeyenlerdenim kaydirigubbakcemile3 canım isot aşırı acı bir baharat değil ki yerimseniben bayağı az katarsın olur-biter tatlım başka bişi tavsiye edemiyorum sanki malzeme değişince tadı değişicek gibi geldi canımm az kat dene böyle canım,şimdiden kolaylıklar afiyet olsun opuyorumnanaktan

eline sağlık şifaa.
peki ŞıFA cım. salatanın yağı çok mu olması gerekiyor. ???

eline sağlık şifaa.
peki ŞİFA cım. salatanın yağı çok mu olması gerekiyor. ???
ben zeytinyağı çok sevdiğim için çok döküyorum bu tarifi arkadaştan almıştım oda bana çok dökmemi söyledi ama istersen miktarı istediğin kadar kat tatlım kolaylıklar,afiyet olsun olumunekankayizsmile

canım lütfen yanlış anlama ben bugün yedim bu böreği komşum afyonlu içinde yeşil mercimek vardı ben pek hoşlenmedım
galiba farklı tatları sevmiyorumm

niye yanlış anlayayım, tabiiki damak zevkleri uymayabilir. belki çocukluğumuzdan bu yana yediğimiz için bize güzel geliyordur. benim içim farklı değil yani.burada okuyan arkadaşlarım var ve onlar da çok seviyorlar. yapandan yapana da değişebilir. afiyet olsun.

ooo sakardenizim dayanamadı bizden ayrı kalmaya nişanı yapmadan o teleşla aramızda :)) ellerin dert görmesin sakarım.değişik ve leziz bir tada benzyor.şöyle 2 kg verirsem kendime ilk ödülüm bir bükme olacak,muhakkak deneyeceğim aklinialirimsmile

bende salatalarıma bolca zeytinyağı kullanıırım ama bugun sabah doktorlar proğramında zeytinyağının fazlasının kilo yapacağı sölendi bundan sonradaha dikkat etmek gerek opuyorumnanaktan

moonserose 2 kilonun lafını yapıyon canım yaaaaaa:)))benim en azbi 10 kilo vermem lazım bak çok ta rahatım zemuszemus can boğazdan gelir deyip devam ediyorum:)))

moonserose 2 kilonun lafını yapıyon canım yaaaaaa:)))benim en azbi 10 kilo vermem lazım bak çok ta rahatım zemuszemus can boğazdan gelir deyip devam ediyorum:)))

ablacığım ben bodur pilicim :)) boy 1,55 olunca 6 kg fazla tombiş gösteriyor adamı.2 kg vereyim ödül olarak bükme yapacağım kendime kaydirigubbakcemile3 6 kg vermiş olursam ödülüm ne our düşün işde :roflol::roflol:

6 kg verirsen ben seni dondurmalı,baklava yemeğe götürecem sözyerimseniben:1hug:

günaydın hatunlar,

şimdi üzerime büyük bir yük bindi 6 kg kadar.onu vermeliyimki royallciğim ezinemle beni yemeğe götürsün datlulu dondurmalu.bunu başarabilmek için elimden geleni yapacağımmmm guclubacismile

kızlar yarına önemli misafirlerim olacak onlar için,haşhaşlı tatlı,arpa şehriye salatası,cevizli kurabiye ,ve börek yapmayı düşünüyorum hattaa tatlıyı ve salatayı hazırladım bile:)))

moonserose cimmm sanada kolay gelsin tatlım.....

dayanamam tabi. akıl mutfakta. neyi neye katsam ki diye düşünmekteyim hep. afiyet olsun canım. genelde sevilir. ama ben yiyemiyorum bu aralar tabişutarafagitti. dağıtıp kalıyorum. verirsin kiloları da.

kolay gelsin size. hoş bir mönü olmuş. eline sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…