canım benim de canım fena istiyor. hele tatlı istiyor. ama yememem lazımmm. mafoldumben
sakardenizim şimdiden hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşlh canım ,bende yaptığın bükmelerden isterim güzel görünüyorlar ellerine sağlıka.s.
ben bugun revani yaptım canım buyur gel birlikte yiyelim
canım yaaaa al bendende o kadar bende acı yemeyi bir türlü beceremeyenlerdenim kaydirigubbakcemile3 canım isot aşırı acı bir baharat değil ki yerimseniben bayağı az katarsın olur-biter tatlım başka bişi tavsiye edemiyorum sanki malzeme değişince tadı değişicek gibi geldi canımm az kat dene böyle canım,şimdiden kolaylıklar afiyet olsun opuyorumnanaktanşifaacığımm şu kore salatasında isot kullanmassak(ben acı yiyemiyorum) onun yerine ne kullanabiliriz acaba,denemek istiyorum bu salataı ...
ben zeytinyağı çok sevdiğim için çok döküyorum bu tarifi arkadaştan almıştım oda bana çok dökmemi söyledi ama istersen miktarı istediğin kadar kat tatlım kolaylıklar,afiyet olsun olumunekankayizsmileeline sağlık şifaa.
peki ŞİFA cım. salatanın yağı çok mu olması gerekiyor. ???
afyonyemekleri.com
canım lütfen yanlış anlama ben bugün yedim bu böreği komşum afyonlu içinde yeşil mercimek vardı ben pek hoşlenmedım
galiba farklı tatları sevmiyorumm
ben zeytinyağı çok sevdiğim için çok döküyorum bu tarifi arkadaştan almıştım oda bana çok dökmemi söyledi ama istersen miktarı istediğin kadar kat tatlım kolaylıklar,afiyet olsun olumunekankayizsmile
ooo sakardenizim dayanamadı bizden ayrı kalmaya nişanı yapmadan o teleşla aramızda :)) ellerin dert görmesin sakarım.değişik ve leziz bir tada benzyor.şöyle 2 kg verirsem kendime ilk ödülüm bir bükme olacak,muhakkak deneyeceğim aklinialirimsmile
moonserose 2 kilonun lafını yapıyon canım yaaaaaa:)))benim en azbi 10 kilo vermem lazım bak çok ta rahatım zemuszemus can boğazdan gelir deyip devam ediyorum:)))
ablacığım ben bodur pilicim :)) boy 1,55 olunca 6 kg fazla tombiş gösteriyor adamı.2 kg vereyim ödül olarak bükme yapacağım kendime kaydirigubbakcemile3 6 kg vermiş olursam ödülüm ne our düşün işde :roflol::roflol:
6 kg verirsen ben seni dondurmalı,baklava yemeğe götürecem sözyerimseniben:1hug:
6 kg verirsen ben seni dondurmalı,baklava yemeğe götürecem sözyerimseniben:1hug:
beni de götürüüüüü:icecream::icecream::icecream:n...
ooo sakardenizim dayanamadı bizden ayrı kalmaya nişanı yapmadan o teleşla aramızda :)) ellerin dert görmesin sakarım.değişik ve leziz bir tada benzyor.şöyle 2 kg verirsem kendime ilk ödülüm bir bükme olacak,muhakkak deneyeceğim aklinialirimsmile
kızlar yarına önemli misafirlerim olacak onlar için,haşhaşlı tatlı,arpa şehriye salatası,cevizli kurabiye ,ve börek yapmayı düşünüyorum hattaa tatlıyı ve salatayı hazırladım bile:)))
moonserose cimmm sanada kolay gelsin tatlım.....