En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

şekerciğim çok ilginç bir tatlıya benziyor resim ekler misin lütfen ? ben başka nerden eklendiğini bilmiyorum malesef

patatesli krep
haşlanmış patates, kuru soğan,yumurta, baharat
kuru soğanı küçücük doğrayıp kavuruyoruz, sonra rendelediğimiz patatesi soğanı yumurta ve baharatları karıştırıp tavada krep şeklinde pişiriyoruz mükemmel oluyo helede habersiz gelen misafirlere yapmanız daha kolay
ben soğan kavurmayı falan sevmem topluca kavurup buzluğa atıyorum
hem tadı da bozulmuyo

bu krepe un koyulmuyormu acaba

ÇÖP ŞİŞTE TAVUK ÇITIRI

500 gr. tavuk göğsü
1,5 bardaktan biraz fazla un
1 şişe maden suyu
pulbiber
karabiber
tuz
çöp şiş
kızartmak için yağ

tavuk gösünü kuşbaşı doğra ve biraz haşla
fazla haşlama 15 dk falan haşlaman yeterli
bu kaşlanan tavuk etlerini (uzunsa çöp şişlerin ikiye kır) 5-6 tane tavuk eti şişe geçir
ayrı bir kapta unu sodayı baharatları koy koyu bir bulamaç yap
çöp şişleri bulamaca bula ve kızgın yağda kızart

Eklentiler

• $cpsistavuk3252.jpg
    $cpsistavuk3252.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 44
günaydın hatunlar, tavuğun girdiği her yemeğe bayılırım.çok güzel gözüküyor ellerine sağlık çöpçü

şekerciğim çok ilginç bir tatlıya benziyor resim ekler misin lütfen ? ben başka nerden eklendiğini bilmiyorum malesef

cnm imageshack de açılmıyor maalesef bu arada hoşafla yaparsanız bir bardak şeker koyun ben az koymuşum:) ama serin ve hafif olmuş.

şekercik ekledim ben canım
sanırım yanlış linki kopyaladın sen

ezinecim pideni yaptım akşam,ama sadece ben yedim sayılırsenağlama ısırıpta pırasanın tadını alınca bıraktı.ama ben beğendim.
üzüldüm senden başka yiyen olmamasına:KK43:
kızlar bugün bir tarif denedim, adı oraletli pasta
biliyosunuz minik bir oğlum olduğu için pratik şeyler yapmaya çalışıyorum eşim de ben de bayılıyoruz sütlü tatlılara.
ben tarifi azcık değiştirdim parantez içine belirticem değişiklikleri

beyaz muhallebi için: 4 bardak süt
1 bardak nişasta
1 bardak şeker

bunları tencereye aldım karıştıra karıştıra pişirdim, ama ben evde duran bir hazır meyve suyu paketi vardı şeftalili toz şeklinde olanlardan, onu da ekledim rengi ve kokusu muhteşem oldu:)

borcama bu muhallebiyi döktüm. üstüne sıcakken hemen kakaolu bisküvileri dizdim

oraletli muhallebi: 4 bardak süt (ben 2 bardak süt koydum iki bardak da siyah erik hoşafı:)
1 bardak nişasta
1,5 bardak şeker (1 bardak koydum hoşaf da şekerli diye)
ve oralet (istediğiniz meyve olabilir ben koymadım)
bunları da bir güzel pişirdim borcama aktardım
üstünü de süsledim
afiyet olsunnn

kızlar foto yükleyeceğim ama çok uzun sürdü benm oğlan kaç kez uyudu uyandı bu arada:))) bunun imageshack dışında daha kolay bir yolu yok mu yaaaa
cevap yazarkrken en en alta inersen eklenti ekle var ordan yükleyebilirsin canım..eline sağlık bu arada..
ÇÖP ŞİŞTE TAVUK ÇITIRI

500 gr. tavuk göğsü
1,5 bardaktan biraz fazla un
1 şişe maden suyu
pulbiber
karabiber
tuz
çöp şiş
kızartmak için yağ

tavuk gösünü kuşbaşı doğra ve biraz haşla
fazla haşlama 15 dk falan haşlaman yeterli
bu kaşlanan tavuk etlerini (uzunsa çöp şişlerin ikiye kır) 5-6 tane tavuk eti şişe geçir
ayrı bir kapta unu sodayı baharatları koy koyu bir bulamaç yap
çöp şişleri bulamaca bula ve kızgın yağda kızart
restaurantlardaki gibi olmuş aynı,eline sağlık..
hayır canım un yok bunun içinde

canım hızlıresim.com dan yükleyebilirsin resmi
yada resimbank sitesinden

eccem ben de merak ettim bu krebi bi foto yüklesene yapıp,soğansız haliyle aynı zamanda kahvaltılık ta olmaz mı?-tatlicadiarzu-

eccem ben de merak ettim bu krebi bi foto yüklesene yapıp,soğansız haliyle aynı zamanda kahvaltılık ta olmaz mı?-tatlicadiarzu-

canım soğanın tadını almıyorsuın bile
bi yaptığım zaman eklerim resmini

Ezınecım pırasalı pıde tarıfını denedım akŞam, peynır yerıne kıyma koydum nefıs omuŞyu.fakat kronık mıde rahatsızlıĞım olduĞu ıÇın maya epeyce kaynattı ıÇımı.kabartma tozuyla yapabılırmıyız sence??

Ezİnecİm pırasalı pİde tarİfİnİ denedİm akŞam, peynİr yerİne kıyma koydum nefİs omuŞyu.fakat kronİk mİde rahatsızlıĞım olduĞu İÇİn maya epeyce kaynattı İÇİmİ.kabartma tozuyla yapabİlİrmİyİz sence??

eveeeet maya biraz mide problemin aktif durumdaysa tetikliyor...kabartma tozuyla nasıl olur,hiç denenmemiş bi şey heralde ama olabilir yani..ilk keşfeden sen olursun belki de...tuzlu kek tarifleri var sonuçta,ya da kocamaaaan bi pohaça gibi,evet evet olabilir diyorum..son kararım..

X