meraba arkadaşım..ben de bunun sıkıkntısını yaşıyorum..bunun için ,topikteki tariflerin sayfa numaralarını ve isimlerini üşenmedim hatta 2 gün uğraştım,tek tek yazdım..fakat sonra bir arkadaş sayfa numaralarının herkeste farklı olarak ayarlanabildiğini yazdı bana..boşuna uğraştım dedim..şimdi ben de hatta sayfa numarası olarak standart ayar kullanmamaya başladım,ben de zorlanıyorum tarifleri bulmakta..nasıl çözeriz bu sorunu ben de bilmiyorum...topikteki tarifler hepsi bi ara da resimleriyle birlikte yine topik içinde daha kolay nasıl ulaşılabilir yapılabilir,fikirlerinize açığım yani..ben işin içinden çıkamadım..belki farklı fikri olan vardır..şimdilik sadece topik içinde hangi tarifler olduğunu görebilicez..bu da bir iki sayfa öncesinde var...merhabalar topiğinize bayıldım.tariflerden alıyorum,ellerinize sağlık.merak ettiğim bişey var ,burda yazılan tarifleri nereye kaydedıyorsunuz. defteremi yazıyorsunuz yoksa pcde bı yere mı kaydedıyorsunuz bı sayfa acıp. örneğin ben nasıl alıcam bunları tek tek yazmalımıyım..simdiden tesekkurler....
merhaba arkadaşlar.
teşekkürler ezinecim iyi olmaya çalışıyorum. şu öksürükler de bi geçse daha iyi olacağım inş.
günaydın, demrecan cığım ben tarifleri pc de bir dosya açtım ona kaydediyorum ayrıca deneyip yaptıklarımı da evde bir ajandam var ona yazıyorum.sende denediklerini ve deneyimlerini bizle paylaş lütfen
meraba arkadaşım..ben de bunun sıkıkntısını yaşıyorum..bunun için ,topikteki tariflerin sayfa numaralarını ve isimlerini üşenmedim hatta 2 gün uğraştım,tek tek yazdım..fakat sonra bir arkadaş sayfa numaralarının herkeste farklı olarak ayarlanabildiğini yazdı bana..boşuna uğraştım dedim..şimdi ben de hatta sayfa numarası olarak standart ayar kullanmamaya başladım,ben de zorlanıyorum tarifleri bulmakta..nasıl çözeriz bu sorunu ben de bilmiyorum...topikteki tarifler hepsi bi ara da resimleriyle birlikte yine topik içinde daha kolay nasıl ulaşılabilir yapılabilir,fikirlerinize açığım yani..ben işin içinden çıkamadım..belki farklı fikri olan vardır..şimdilik sadece topik içinde hangi tarifler olduğunu görebilicez..bu da bir iki sayfa öncesinde var...
merhaba ezıne.bı fıkır olusturamadım henuz ama aklıma herhangı bısey gelırse mutlaa paylasıcam bu arada o sayfaya rasgeldım sanırım bende 99. sayfada bayagı bı yemek tarıflerının ısmı var sayfalara burdan ulasabılırsınız seklınde ama kalıcı olmasını ıstedıgım ıcın sormustum. bırde senı üzmek ıstemıyorum o yuzden sormaya cekınıyorum bı anlamda amasayfa baslarında gecen yaz bebek ıstedıgını okumustum butun sayfaları okuyamadıgım ıcın su an ne durumda oldugunu bılmıyorum.umarım ALLAH gönlune gore vermıstır. dualarım senınle....
meraba arkadaşım..ben de bunun sıkıkntısını yaşıyorum..bunun için ,topikteki tariflerin sayfa numaralarını ve isimlerini üşenmedim hatta 2 gün uğraştım,tek tek yazdım..fakat sonra bir arkadaş sayfa numaralarının herkeste farklı olarak ayarlanabildiğini yazdı bana..boşuna uğraştım dedim..şimdi ben de hatta sayfa numarası olarak standart ayar kullanmamaya başladım,ben de zorlanıyorum tarifleri bulmakta..nasıl çözeriz bu sorunu ben de bilmiyorum...topikteki tarifler hepsi bi ara da resimleriyle birlikte yine topik içinde daha kolay nasıl ulaşılabilir yapılabilir,fikirlerinize açığım yani..ben işin içinden çıkamadım..belki farklı fikri olan vardır..şimdilik sadece topik içinde hangi tarifler olduğunu görebilicez..bu da bir iki sayfa öncesinde var...
merhaba ezıne.bı fıkır olusturamadım henuz ama aklıma herhangı bısey gelırse mutlaa paylasıcam bu arada o sayfaya rasgeldım sanırım bende 99. sayfada bayagı bı yemek tarıflerının ısmı var sayfalara burdan ulasabılırsınız seklınde ama kalıcı olmasını ıstedıgım ıcın sormustum. bırde senı üzmek ıstemıyorum o yuzden sormaya cekınıyorum bı anlamda amasayfa baslarında gecen yaz bebek ıstedıgını okumustum butun sayfaları okuyamadıgım ıcın su an ne durumda oldugunu bılmıyorum.umarım ALLAH gönlune gore vermıstır. dualarım senınle....
yoo tam tersine ilgilenmiş olman beni çok sevindirdi arkadaşım..çok sağol..bizim 3 aşılama ve 2 tüp bebek yaptırdık,hiç gebelik olmadığı gibi buna sebep olabilecek hiç bi şey ya da sorun da bulunamadı şimdiye kadar..şu anda tam anlamıyla çaresiz şekilde beklemedeyiz..çünkü bu arada içmediğim ya da denemediğim ot,çöp vs de kalmadı..şimdi denize düşen yılana sarılır şeklinde bel sardırma,şişe tutma vs gibi kocakarı uygulamalarıyla ilgileniyoruz..malum açıklanamayan infertiliteyiz ya..belki açıklanamayacak şekilde bi faydaları vardır diye(
[QUOTE=demrecan;11531
en kısa zamanda sonuc alırsın ınsallah ..umarım en yakın zamanda hayırlısıyla olur..uzulme ALLAH buyuk mutlaka dualarına cevap verecektır.benımde kuzenımın 10 yıl sebepsız olmamıstı.sonra tüp bebekle oldu.ama sen tup bebekde yaptırmıssın.tup genelde tutuyor dıyolar gercı sen saglıkcısın bunları en ıyı bılensın ama oyle bılıyorum ben.Hakkında hayırlısı olsun ..3 denemeyı dusunuyormusun .sanırım 3 defa hakkın oluyormus
2 hak veriyor devlet demracancım..2 sini dokuz eylülde ün. hast de yaptırmıştık..3. için özele gitmek zorundayız..yaza gidicez kısmetse..nereye gidicemizi bilemiyoruz..istanbulda ve diğer şehirlerde hiç tanıdığımız kalacak yerimiz filan yok,izmirde bi şekilde idare etmiştik,misafirhane,öğretmenevi vs,ben orda okuduğum için biliyodum vs..diğer şehirler bu nedenlerle bizi korkutuyo biraz ama sanırım yine de başka şehirde,iyi bi hastanede yazın yeniden deniycez...tutma olasılığı da o kadar yüksek değil aslında bilindiği kadar..%40 filan tüp bebek başarı oranları maalesef..
ezinecimmm inş allahım gönlüne göre veriri canımmm..
eminim çok iyi bir anne olursun ezineciğim, güzel ALLAH ım sanada bir yavru verir inşallah
bende izmirliyim fakat su anda kocaelınde oturuyoruz.tayınımız nedenıyle buraya atandık.izmirdeki hastaneler bu konuda ıyı dıye duymustum.insallah bu kez olur umudunu yırtırme.bılıyosun bu ınfertılıteler bıraz da moral ısı
bende izmirliyim fakat su anda kocaelınde oturuyoruz.tayınımız nedenıyle buraya atandık.izmirdeki hastaneler bu konuda ıyı dıye duymustum.insallah bu kez olur umudunu yırtırme.bılıyosun bu ınfertılıteler bıraz da moral ısı
sağol canım Allah razı olsun..yüce Rabbimin belirlediği zaman gelene kadar kendi elimizden geleni yapmaya devam edicez..vermekte almakta onun elinde,vermezse de kadere boyun eğmek dışında elimizden bişey gelmez..
MISIR GEVREKLİ KURABİYE
1 paket yumuşak margarin
2 yumurta sarısı
1 su bardağı şeker
1 paket kabartma tozu
aldığı kadar un
İçine:
1 paket bitter çikolata
ceviz,fındık
1 kase corn fleks
malzemeleri karıştırıp ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp ilk önce yumurta akına, sonra ufalanmış mısır gevreğine batır tepsiye diz 175 derecede kızarana kadar pişir.
[/color]
[ı]ben bunu bir yerde okudum resminide gördüm , çok şık duruyor ama hiç denemedim kurabiye pek sevmediğim için.ellerin dert görmesin arkadaşım[/ı]