En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

meraba arkadaşım..ben de bunun sıkıkntısını yaşıyorum..bunun için ,topikteki tariflerin sayfa numaralarını ve isimlerini üşenmedim hatta 2 gün uğraştım,tek tek yazdım..fakat sonra bir arkadaş sayfa numaralarının herkeste farklı olarak ayarlanabildiğini yazdı bana..boşuna uğraştım dedim..şimdi ben de hatta sayfa numarası olarak standart ayar kullanmamaya başladım,ben de zorlanıyorum tarifleri bulmakta..nasıl çözeriz bu sorunu ben de bilmiyorum...topikteki tarifler hepsi bi ara da resimleriyle birlikte yine topik içinde daha kolay nasıl ulaşılabilir yapılabilir,fikirlerinize açığım yani..ben işin içinden çıkamadım..belki farklı fikri olan vardır..şimdilik sadece topik içinde hangi tarifler olduğunu görebilicez..bu da bir iki sayfa öncesinde var...
merhaba arkadaşlar.

meraba sakardenizcim nasılsın?

teşekkürler ezinecim iyi olmaya çalışıyorum. şu öksürükler de bi geçse daha iyi olacağım inş.

teşekkürler ezinecim iyi olmaya çalışıyorum. şu öksürükler de bi geçse daha iyi olacağım inş.

siyah turpun içine bal koyup bir gün bekletip yemek öksürüğü kesiyomuş diye duymuştum,denemedim ama denemeye değer bence..tv de şifacı drlardan biri söylemişti..sengözlerimebaksanab

günaydın, demrecan cığım ben tarifleri pc de bir dosya açtım ona kaydediyorum ayrıca deneyip yaptıklarımı da evde bir ajandam var ona yazıyorum.sende denediklerini ve deneyimlerini bizle paylaş lütfen

merhaba canım...cok tesekkurler fıkırler ıcın.topıgı bıkacgun once kesfettım.cok sevdım en yakın zamanda bende denedıklerımı yazaıcam ancak su an kucuk bebegım var.ondan fırsat kalırsa hemen yazıcam ama sızı takıp etmeye calısıyorum gercı sayfa basından berı hepsını okuyamadım ama bundan sonra ınsallah.su topıklerı zıyaret ettıgımden berı sureklı bıseyler yapasım gelıyo:) kalan dogum kılolarıma ragmen...ama ezınenın yaptıgı gıbı en azından yapıp bırılerıne yedırmeye calısabılırım:)

eminim çok iyi bir anne olursun ezineciğim, güzel ALLAH ım sanada bir yavru verir inşallah

MISIR GEVREKLİ KURABİYE

1 paket yumuşak margarin
2 yumurta sarısı
1 su bardağı şeker
1 paket kabartma tozu
aldığı kadar un
İçine:
1 paket bitter çikolata
ceviz,fındık
1 kase corn fleks

malzemeleri karıştırıp ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp ilk önce yumurta akına, sonra ufalanmış mısır gevreğine batır tepsiye diz 175 derecede kızarana kadar pişir.

[/COLOR]
ben bunu bir yerde okudum resminide gördüm , çok şık duruyor ama hiç denemedim kurabiye pek sevmediğim için.ellerin dert görmesin arkadaşım

kızlar bi şey sorucam..sebze çorbasına hangi sebzeleri koyabilirim ve nasıl yapıcam bilen var mı?

_ÇAYLI KURABıYE_

1 PAKET YUMUŞAK MARGARıN

1 ÇAY BARDAĞI SIVIYAĞ

2 YUMURTA SARISI

1 SU BARDAĞI ŞEKER

2 ÇAY KAŞIĞI TARÇIN

1 YEMEK KAŞIĞI KURUÇAY(POŞET)

1 YEMEK KAŞIĞI NESCAFE

1 PAKET KABARTMA TOZU

ALDIĞI KADAR UN

Margarin ile şekeri iyice karıştırın daha sonra diğer malzemeleri koyarak karıştır. Ceviz büyüklüğünde parçalar halinde yuvarlayıp tepsiye diz

*UNSUZ NıŞASTALI KEK*

6 adet yumurta

6-9 yemek kaşığı şeker

2 poşet buğday nişastası

1 paket kabartma tozu

1 su bardağı sıvıyağ

Kreması için:

1 lt süt

1 yumurta sarısı

6 yemek kaşığı un

1 su bardağı şeker

1 yemek kaşığı tereyağı yada margarin

Üzerine:

1 paket jöle

çilek, kivi,portakal olabilir

Kremayı muhallebi kıvamına gelince ocaktan al. 1 su bardağı şekeri yavaş yavaş ilave et.

1 yemek kaşığı tereyağı veya margarin koy.

Kek hamuru için yumurta ve şekeri köpük olana dek iyice çırp bütün malzemeleri ekleyip 170 derecede önceden ısıtılmış fırında pişir.
fırından çıkınca ikiye böl arasına ve üzerine muhallebi sür. Üzerine meyve koyup jöleyi tarifene göre yap dök. Biraz buzdolabında beklet sonra afiyetle yiyebilirsinizzz......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…