En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

boşverrr ezineciğimmm yaaa bir dirhem et bin ayıp örtermiş derler değermi şu 3 günlük dünyada onu yeme bunu yeme vs vs demeye......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet de royallcim geldiler mi gitmiyolar benim hipotiroidi yüzünden..sonra gardroptaki kıyafetlerin içine sığamıyorum..kesin karar verdim,destek bekliyorum:)yanlış topikteyim galiba dimi?:)))))))))

o zaman Allah kolaylık versin sana en zor şey görüp ,yapıp,isteyipte yiyememektir sanırım:)))

vayyy anam vayyy ne tarifler var burda ya cokacimcoook
hepsine bayıldım
bunları yapsam ya aşçı olur çıkarım ya da tombişşş olurum ya sempatiksalakcinni
hepinizin ellerine sağlık kızlar opuyorumnanaktan

evet de royallcim geldiler mi gitmiyolar benim hipotiroidi yüzünden..sonra gardroptaki kıyafetlerin içine sığamıyorum..kesin karar verdim,destek bekliyorum:)yanlış topikteyim galiba dimi?:)))))))))

günaydın canım, ben yapsamda bir dilim veya bir adet yiyip tadına bakıyorum sonrada günboyu hafif yiyip dengeliyorum.sen yoksa yaptıklarını tek mi yiyorsun

kaydirigubbakcemile3 o zaman tabii kilo alırsın .şaka bir yana zayıflamak zor iş valla ama bunu bu topikden değil zararlı yiyeceklerden uzak durarak ve spor yaparak başarabilirsin yerimseniben

hepsine bayıldım
hoşgeldin arkadaşım..biz senin,bunları deneyip kendi evinin aşçısı olmanı tercih ederiz:)

metabolizmam zaman zaman yavaşlıyor..sorunum tiroit kaynaklı..şu dönemde de yavaş çalışıyo ben farkediyorum..ama ben biraz mücadeleci bi yapıdayım..o yavaş çalıştığı zamanlarda ben gaza gelip ,diyetle falan kilo vermeye çalışıyorum..en son 7 kilo kadar vermiştim.şimdi 1-2 kilo geri almışım,hemen dur demeliyim gidişata..gerçi ödem de olabilir çünkü özellikle sabahları şiş uyanıyorum elim yüzüm...neyse yine de hazır motive olmuşken bir daha giriştim eski diyetime işte...guclubacismile

hepsine bayıldım
hoşgeldin arkadaşım..biz senin,bunları deneyip kendi evinin aşçısı olmanı tercih ederiz:)

günaydınlar moonserosem..metabolizmam zaman zaman yavaşlıyor..sorunum tiroit kaynaklı..şu dönemde de yavaş çalışıyo ben farkediyorum..ama ben biraz mücadeleci bi yapıdayım..o yavaş çalıştığı zamanlarda ben gaza gelip ,diyetle falan kilo vermeye çalışıyorum..en son 7 kilo kadar vermiştim.şimdi 1-2 kilo geri almışım,hemen dur demeliyim gidişata..gerçi ödem de olabilir çünkü özellikle sabahları şiş uyanıyorum elim yüzüm...neyse yine de hazır motive olmuşken bir daha giriştim eski diyetime işte...guclubacismile

hasta olduğum için bol çorba tüketiyorum. annem fırında tavuk yapmış. bir iki parça kalmış. ve onunla işkembe çobası benzeri uydurmasyon bi çorba yaptım. babam bayıldı.
tavuklu sütlü çorba
1 kase minik doğranmış,pişmiş tavuk eti
2 diş sarımsak
1 yumurta
bir fincana yakın un
bir bardak kadar süt
tavuk etlerini az tereyağı ve sıvıyağda, rende sarımsaklarla kavurdum. üzerine kaynamış su ilave ettim.
ocağın altını kısıp pişmeye bıraktım. ayrı bir kasede yumurta, un sütü karıştırdım. tencereden biraz su ilave ettim ve çırpma teliyle çırptım. kaynamaya başlayan çorbaya hızlıca döküp çorbayı karıştırarak biraz kaynamasını bekleyip kapağını ve ocağı kapatım.

kızlar hem yükseklisans öğrencisiyim hem de çalıştığım için pratik seyler yapıyorum genelde
yapmayı en sevdiklerimden biri de tava pizzamzemuszemus

tava pizzası

3 kaşık yoğurt
1 kşık sıvıyağ
3 fincan un
yarım paket kabartma tozu
biraz tuz
yoğurarak değilde kaşıkla iyice ezerek kek hamurundan birz daha koyu, ama kulak memesinden cıvık bi hamur elde ediyorum.
teflon tavayı margarinle yağladıktan sonra ince olarak döküp kaşıkla üstünü düzeltiyorum,
tavanın kapağını kapatıyorum ve kısık ateşte bi tarafı kızarana kadar pişiriyorum.
sonra tersini çevirip kızaran yüzüne salça ve ketçaplı sosu yayıyorum, kekik serpiyorum.
diledğim malzemeleri(sosis, sucuk, biber, domates, mantar ve varsa) hamurun üstne döşeyip, kaşr peynirleri en üste rendeledikten sonra tekrar ağzını kapatıyorum. bu şekilde 10 dk filan pişmesi yeterli oluyo benim ocağımda

(yalnız bu tava pizzsının püf noktası çok ama çok kısık ateşte pişmesi. yoksa içi hamur kalır ve kabarmaz)

bu alıntı ama aynen böyle oluyo benim pizzamdacokacimcoook

başka tariflerde pizzanın diğer yüzünü kızartmadan direk çiğ hamur üzerine malzemeler konuluyo, ben iyi pişmediğini düşündüğüm için önce diğer tarafını biraz kızartıp yapıyorum.

çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık..cokacimcoook.

ben bir defasında bir tava pizza tarifi denemiştim ama çok da iyi olmamıştı..şimdi görünce yine coşucam,bir hafta sonu kahvaltısında deniyebilirim bu tarifi oOopitipiticim...

çok severim tavuk suyu çorbayı...1 tabakta bize gönder sakarcım..sen iyileşemedin mi daha bu arada..acil şifalar diliyorum...

merhabalar topiğinize bayıldım.tariflerden alıyorum,ellerinize sağlık.merak ettiğim bişey var ,burda yazılan tarifleri nereye kaydedıyorsunuz. defteremi yazıyorsunuz yoksa pcde bı yere mı kaydedıyorsunuz bı sayfa acıp. örneğin ben nasıl alıcam bunları tek tek yazmalımıyım..simdiden tesekkurler....

günaydın, demrecan cığım ben tarifleri pc de bir dosya açtım ona kaydediyorum ayrıca deneyip yaptıklarımı da evde bir ajandam var ona yazıyorum.sende denediklerini ve deneyimlerini bizle paylaş lütfen

ben bir defasında bir tava pizza tarifi denemiştim ama çok da iyi olmamıştı..şimdi görünce yine coşucam,bir hafta sonu kahvaltısında deniyebilirim bu tarifi oOopitipiticim...
çoğu tarifte içine yumurta konuluyo, tadını bozuyo yumurta ben koymuyorum buyüzden canım. umarım beğenirsinboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…