En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

standart sayfa ayarları kullananlar için konu içindeki tariflerimiz...

teşekkür ederim ezineciğim zahmet verdim , bunun karşılığında bende limonlu astayı deneyip resim eklerim :))

tamam canım:)doğru ya, senin tarif deneme günlerin geldi de mi?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy evet tarif deneme günüm oldu pazarım,annem hem yeni şeyler öğrenmeme seviniyor hemde senin yüzünden yiyoruz kilo alacağız diyip kızıyor .gerçi bu limonlu pasta hafif bir tatlıya benziyor.bildiğimiz mozaik tatlının muhallebisini elde yapıyoruz.öğleden önce yaparım,dolaba atarım sonra çarşıya çıkar gelince hüpletirim :roflol::roflol:

maşşallah bunlar ne manyak :) kabarmış böle eccemcim..süpersin yavv..

valla bilmiom nasıl oldu böle kaydirigubbakcemile3

evet çok komik olmuş. ben de yapmıştım ama bu kadar şekilli çıkmadı.ellerine sağlık. güzel görünüyor.

ayy beğenmenize sevindim bencede çok komik oldu amma güldüm çıkınca fincanlardan kaydirigubbakcemile3

günaydın,ellerin dert görmesin ezineciğim,kabak tatlısını pek severim.annemde çok güzel yaptığı için ben hiç girişmedim o işe :))

bunu deniyeceğim bakalım olacakmı

ya burası süpermiş çok pratik seyler var
dün fincaan kekini denedim güzel oldu
bende tariflerimi buraya ekliycem kızlar

keşke fotoğraflasaydın Noacım...merak ettik şimdi..özellikle limonlu pastayı...

Bizim evde herşey pişer pişmez yenir. Tabakta kırıntı bile kalmaz. Fotoğraf çekemek zor oluyor o yüzden, bu aralar makinem de bozuk. Limonlu pastanın tarifini buradan aldım sanıyordum. Sonra baktım burada değil miş. Yiyenler çok beğendi tekrar yaparsam tarifi paylaşırım.

Vanilyalı pudingi bir buçuk bardak sütle pişirip içine ik limon suyu ve limon kabuğunu katıyoruz. İçine üç kaşık margarin ve bir paket petibör bisküvisi katıp bir harç hazırlıyoruz. İstersek streç filmle kapladığımız kek kalıbına döküyoruz istersek de elimizle küçük toplar yapıyoruz. İsteğe göre süsleyip buz dolabında dinlendiriyoruz. Tarif bana ait sayılır. Orjinaline göre bayağı değiştirdim. Hafif bir tatlı arayanlar için ideal. Yaz günlerinde de iyi gidecektir.

ben denenmişş, sonucu gülel olmuş kadayıf tarifi arkadaşlarr..acil yardımm.dün denedim hamur olmuş..şöyle kıtır kıtrı bi tarifi olan varmmııopuyorumnanaktan

kızlar, bayanlar benim puddingli altı kek olan pasta aramaktayın varmı sizinde böyle bir tarifinizcokacimcoook

günaydın hatunlar,limonlu pastayı denedim haftasonu ve bana göre süper oldu. limon sevenler için muhteşem bir lezzet,limonlu dondurma yer gibi keyif alıyorsunuz çünkü :)) resimleri ve tarifi birazdan eklerim

bakela nın tarifini verdiği limonlu pastam;

malzemeler ;

1 yumurta
3 yemek kaşığı nişasta
2 limonun suyu ve kabuğunun ince rendesi
1 su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı tereyağ
2 paket petibör bisküvi
1 su bardağı irice çekilmiş ceviz ya da fındık
3 su bardağı su

YAPILIŞI: orta boy bir tencerede önce yumurtayı çırp sonra limonun suyu ve rendesini,şeker ve nişastayıilave et iyice karıştırdıktan sonra suyuda ekle ocağın altını yak ve muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişir en son yağı koy ve bir taşım kaynat altını kapat.daha sonra borcama önce 1 kat bisküvi sonra 1kat muhallebi yay sonra tekrar bisküvi ve muhallebi en üstünede ceviz ya da fındık serp buzdolabına koy 3 -4 saat beklet servise hazır .

Son düzenleme:
süper görünüyo buuu cokacimcoook
ellerine sağlık canım
yalnız bişey sorcam, ben yumurta kokusunu hiç sevmiyorum muhallebiyi yumurtasız yapsam olurmuki:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…