- 31 Mart 2009
- 621
- 2
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya kusura bakma bende siteni ekledim sık kullanılanlara bişey sormak istiyorum sitende elmalı kek tarifinde fincan derken ; kahve fincanımı yoksa kupa bardaklar varya onumu kastediyosun anlamadım.
Benimde severek yaptığım tariflerim var çünkü çevreden beğeniliyo ama belkide beni kırmamak için güzel güzel diyorlardır bilmiyorum ben onların yalancısıyım:kedi:[/QUOTE
sen ekle tarifleri canım , biz denedikden sonra yalanmı gerçek mi çıkar ortaya kaydirigubbakcemile3
canım ya kusura bakma bende siteni ekledim sık kullanılanlara bişey sormak istiyorum sitende elmalı kek tarifinde fincan derken ; kahve fincanımı yoksa kupa bardaklar varya onumu kastediyosun anlamadım.
kahve fincanı bidaha ona dikkat edeyim yazarken benim kek tarifim klasiktir ananemin annesinden kalma ve kesin tariftir onun içine bişeyler katıp değiştiririm hep
serayahsen teşekkürler cevabın için saol canım
ezine 77 bir gün oturup bir çok tarif koyucam buraya çok hoşuma gitti bu topik .İnşallah herkes beğenirde rezil olmam.
Ezinecim topiğin o kadar faydalı ki hele benim gibi eve geç gidenler için, bugün ne pişirsem diye düşünenler için harika.Tariflerini ve diğer kızların tariflerini kaydediyorum. Kocaman bir yemek kitabım oldu.Ben de fırsat bulunca değişik, sevdiğim tariflerden ekleyeceğim.
eneeeeemm bune güzel bir görüntü,tadıda öyledir sanırm,hemen ajandama not alayım :jeyyar: