En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

teşekkürler zebra kek biraz uğraştırıyor vakitli bi zamanda denemek lazım sultan lokumu harika bi lezzette tavsiye ederim

ezine 77 bir gün oturup bir çok tarif koyucam buraya çok hoşuma gitti bu topik .ınşallah herkes beğenirde rezil olmam.

Benimde severek yaptığım tariflerim var çünkü çevreden beğeniliyo ama belkide beni kırmamak için güzel güzel diyorlardır bilmiyorum ben onların yalancısıyım:kedi:

Benimde severek yaptığım tariflerim var çünkü çevreden beğeniliyo ama belkide beni kırmamak için güzel güzel diyorlardır bilmiyorum ben onların yalancısıyım:kedi:[/QUOTE

sen ekle tarifleri canım , biz denedikden sonra yalanmı gerçek mi çıkar ortaya kaydirigubbakcemile3

canım ya kusura bakma bende siteni ekledim sık kullanılanlara bişey sormak istiyorum sitende elmalı kek tarifinde fincan derken ; kahve fincanımı yoksa kupa bardaklar varya onumu kastediyosun anlamadım.

kahve fincanı bidaha ona dikkat edeyim yazarken benim kek tarifim klasiktir ananemin annesinden kalma ve kesin tariftir onun içine bişeyler katıp değiştiririm hep

arkadaşlar eşim biryerde kazandibili kadayıf yemiş öve öve bitiremedi. tarifini bilen var mı aranızda. varsa yazarsanız sevinirim

kazandibili ben yapıyorum ama siteme eklemedim hiç bayramlarda yaparım yorar beni biraz tarifini üstünkörü anlatayım sana istersen tamamını da yazarım yaş kadayıfı didikleyip şeker ve cevizle iyice kavuruyosun minik parça parça oluyo büyük bi borcama yarısını yayıyorsun hazır iki paket kazandibi al dök ama tavukgöğsü daha güzel oluyor tavsiye ederim kalan kadayıflarıda üstüne yay bu kadar

grnt015y.jpg

ayva tatlısının resmini daha açık eklemeye çalıştım.umarım başarmışımdır.

Ezinecim topiğin o kadar faydalı ki hele benim gibi eve geç gidenler için, bugün ne pişirsem diye düşünenler için harika.Tariflerini ve diğer kızların tariflerini kaydediyorum. Kocaman bir yemek kitabım oldu.Ben de fırsat bulunca değişik, sevdiğim tariflerden ekleyeceğim.

Ezinecim topiğin o kadar faydalı ki hele benim gibi eve geç gidenler için, bugün ne pişirsem diye düşünenler için harika.Tariflerini ve diğer kızların tariflerini kaydediyorum. Kocaman bir yemek kitabım oldu.Ben de fırsat bulunca değişik, sevdiğim tariflerden ekleyeceğim.

beğenmenize sevindim arkadaşım..güzel sözlerin için sağol...neyse ki katılımlar başladı..en kısa zaman da senin tarifleri de görmek isteriz..paylaşım yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim ..sayenizde topiğimiz nihayet hareketlendi...:lepi::hooray::enbuyukkk::nazar:

img0038az.jpg

kızlar daha önceki sayfalarda vermiş olduğum peynir helvası tarifini hazır annem yapmışken fotoğrafını veriiim dedim sizlere...

eneeeeemm bune güzel bir görüntü,tadıda öyledir sanırm,hemen ajandama not alayım :jeyyar:

eneeeeemm bune güzel bir görüntü,tadıda öyledir sanırm,hemen ajandama not alayım :jeyyar:

görüntüsü yerine keşke tadını paylaşabilseydim sizinle moonserose0cım...muhteşem bi lezzet bu ya...ama yapımı biraz zahmetli ..hem tuzsuz taze peynir gerekiyo,hem de onu eritmek ve sonrasında helva haline getirebilmek için hiç durmaksızın eze eze karıştırmak yorucu oluyo çok..

Son düzenleme:
Kizlar selam..Sogan corbasi denemismiydiniz?Fransa'da yemistim ve bayilmistim.Ustelik cokda faydali,afiyet olsun.
4-5 kuru sogani rondoda iyice dogruyorum ve yagda pisiriyorum.Pememblesince 2 corba kasigi un ile ,kavrulmus un kokusu alincaya kadar unu kavuruyorum.Uzerine dikkat isin sirri:)et suyu 4 bardak kaymanis atiyorum.Et suyu yoksa kesinlikle et tablet kullanmalisiniz.Tekrar mikserden gecirip iyice eziyoum ve ustune 1 brd sutle 1 yumurta sarisini cirpip icine dokuyorum.Kaynadikatan sonra tabaga aldiginizda uzerine muhakak kasar rendesi ve kizarmis kup ekmekler ekliyorum.Fransa'da firina dayanakli kaplarda kasarin ustunu iyice kizartiyorlar:)Afiyet olsun..

X