En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

harika bişii pasta kalıbı içinde et ,pirinç pilavı, bezelye, havuç eminim tadıda nefistir

bu maklube yemeğini fetullah gülen çok severmiş ondan tüm çalışanları bu yemeği yapmasını bilirmiş:))))))

REÇELLİ KURABİYE:
bu kurabiye de çoğu tarifte kabartma tozu yok,pişmenin ortalarında parmakla ya da pet şişe yardımıyla çukur oluşturma işlemi tekrarlanıyo ve kuabiyeler soğuyunca reçel damlatılıyo çukurlara..

Kokostar:
araya pudra şekeri,hindistan cevizi ve yumurta akı karıştırılarak konulmuş ve bozuk yüzü altta kalarak pişirilmiş.

iki Renkli Kurabiye:
biraz açılarak üstüste konulan ve böylece daha da açılarak dikdörtgen şekli verilmiş,iki renkli hamurun rulo yapılıp buzdolabında bekletilmesi ve ısınmasına izin vermeden ince dilimler halinde kesilmesiyle yapılmış.

Sandvic Kurabiye:
yapılışı böyleymiş:
Hamuru merdane ile açtım ve kalıp ile kestim. Yagli kagit serilmis firin tepsisinde sadece 10 dakika pisirdim. Firin isisi 190 dereceydi. Fazla pisirmeyin, katilasiyormus galiba. Kurabiyeler soguduktan sonra kremasını sürdüm ve iki kurabiyeyi birlestirdim ve buzdolabinda beklettim.

kızlar çok yoruldum..nasıl güzeller de mi?yorumlarınızı yazın hadi artık...bu kadar yetsin bu gecelik..coştum birden yaff..

ha bi de karnıyarık börek denilen börek şekli var bunda da sigara böreğinden daha kalın olacak şekilde aynı sigara böreği gibi geniş kenarına kıymalı iç malzeme koyup sarılıyo en son üstü yarılıp domates biber koyulup pişiriliyo

ezine yavru valla süpersin. ben en cok börekleri ve pilavların şekillerini begendim. mantı ugrastırıcı geldı klasık ohça daha pratık sankı.emegıne saglık canım

birşey dikkatimi çekti sevgili ezine77
tariflerinin fotoğraflarının birçoğu sana ait değil sanırsam,bir yemek sitesinin sahibine ait,ben takip ediyorum o siteyi ordan tanıdım
fotoğrafları alıntı yaparken belirtmen gerekmiyor mu,emeğe saygı açısından a.s

belirtmiş ya dıkkatlı ıncelerken nerden alıntı yaptıgını yazmıs bence senın daha dıkkatlı ıncelemen gerekmez mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…