En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

ezineciğim fırınından da kaynaklanabilir huyunu öğrene ne kadar bi kaç kez yaptıklarında sorun olabilir
ben genel de tüm tuzlu hamur işlerinde fırını önceden ısıtıp öle atıyorum tepsiyi,
kek-kurabiye türlerinde de soğuk fırına atıyorum yavaş yavaş pişiyo, şimdiye kadar hiç sorun olmadı böle pişirmem denemeni tavsiye ederim...r

tşk ederim arkadaşım belli mi olur bi gün ezineeciğimi alıp çat kapı geliveririz sanaa.s.

royall cim sen hangi şehirdendin acep yakınmıyıs gülize?

gelin tabi beklerim kızlar..ne güzel olurdu gelseniz..ezinem çanakkalede çok uzak değil..royelcim sen nerdesin bilmiyom ama..gelmek için araba varr,otobüs varr, tren varrr, gemi varr, uçakkk var..hepsi geliyo buraya..beklerimmmm:lepi:

biz biaraya geldikmiydi o kadar yaptığmız diyetler nolcek ama
?kötükedihüso

ben trakyadayım kızlar Kırklarelinin ilçesindeyim:)))

Son düzenleme:
e hani bana gelecektinizzz ...

gelcektik de gülizcim.dün doğum günümdü söööölemesi ayıp,bi yaş daha yaşlandım..arkadaşlar süpriz doğum günü partisi için baskın yaptı...gelemedik...bi daha ki kedi dilli pastana kısmetse geliriz..olurmu canım ...sen onu bebişinlen ,:teselli:kocişinlen bitirmişindir şimdi...

mrb ezinecim tariflerin için teşekkürler hepsi harika görünüyor bu pastayı denedinmi benim çok hoşuma gitti yada deneyen arkadaşlar varsa lütfen nasıl olduğunu yazabilirlerse swevinirim opuyorumnanaktan

a.s.ezineecimmm Allah daha nice sağlıklı huzurlu uzun seneler nasip etsin sana sevdiklerile birlikte canım...

ezinem doğum günün kutlu olsun canımcım..nice sağlıklıi mutlu yıllara canımcımm..

mrb ezinecim tariflerin için teşekkürler hepsi harika görünüyor bu pastayı denedinmi benim çok hoşuma gitti yada deneyen arkadaşlar varsa lütfen nasıl olduğunu yazabilirlerse swevinirim opuyorumnanaktan
heeeeeeeeeep aklımda olan fakat fırsat bulamadığım bi tarif.annem bu şekilde kreplerden oluşan ,içine amonyakta giren bir tariften bahseder hep,o yemiş,güzel diye anlatıyo,malzemeler farklı,fakat teknik aynı...güzel bi tarif olduğuna inanıyorum,ama dediğim gibi garanti veremiyorum denemediğimden...bugün katmer pohaçayı yeniden denedim..fırınla biraz sorunum var..inşallah güzel olur...
a.s.ezineecimmm Allah daha nice sağlıklı huzurlu uzun seneler nasip etsin sana sevdiklerile birlikte canım...

sağol canım benim..Allah ağzımızın tadını hiç bozmasın..birlikte güzel yıllara...

hıım valla benim fırının püf noktası meğer sıcakken atılmasıymış.benim katmer pohaçalar tarifteki resimden bile güsel oldu valla..bi de kurabiyede deniycem daha sonra bakalım nasıl olcek?

hıım valla benim fırının püf noktası meğer sıcakken atılmasıymış.benim katmer pohaçalar tarifteki resimden bile güsel oldu valla..bi de kurabiyede deniycem daha sonra bakalım nasıl olcek?

işte tuzlu hamur işleirni sıcak fırına atınca daha ğüzel oluyorr
tatlı larda da soğuk fırına atıp sonradan açarak dene bence sıcak fırına atarsan gevrerler gibi geliyo bana...

afyet olsun cnm benim hala aklım o pastada bi gün mutlaka deniycm 5 aylık kızım var ondan yapamıyorum fazla bişey müsait olduğumda havuçlu tarçınlı kek tarifimi yazıcağım çok güzel oluyorzemuszemus

tamam canım bekliyoruz o zaman tarifini...
bu da bugün yaptığım katmer pohaça fotosu

Eklentiler

• $Görüntü012.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…