En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

benimde yaptığım ve arkadaşların çok beğendiği bir börek tarifim var.Ancak daha önce eklemiştim yemek topiğine link vereyim bakın arkadaşlar.

http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/269270-cok-farkli-borek.html

hiç denemedim beceremem yapışırlar tepsiye diye,böylesi çok mantıklı,sağol cicikom...

haaaaaaaaaaah şöyle kate 34 cüm ben biliyodum,telepati yoluyla anlamıştım zati sende bi cevher olduğunu:)))

Merhaba katmeriniz çok güzel görünüyor, mutlaka deneyeceğim. Annemin nasıl yaptığını bilmiyorum ama görüntü olarak annemin katmerli poğaçasına çok benziyor. Neyse benim merak ettiğim şey (tarifi 1-2 kere okumama rağmen anlamadım :)) ) tarife göre 8 adet poğaça mı elde ediyoruz yani, biraz daha ayrıntılı yazabilirseniz sevinirim, hafta sonu yapmak istiyorum da. Şimdiden teşekkürler :)

hayır arkadaşım,8 bezeye ayırıyosun orda öyle demek istiyo,sonra her bir bezeyi açıp,yağlayıp,üstüste koyuyoruz.sonra 8 kattan oluşan bu hamuru daha da büyütüp,sigara böreği gibi keserek içini koyup sarıyoruz.anlatabilmişimdir umarım...

Eski tarif defterimi kartıştırırken bulduğum pasta tarifini sizlerle paylaşmak istiyorumarkadaşlarım(inşlh dalgınlıkla daha önce yazmamışımdır bu tarifide:))))

ISLAK KARAKIZ PASTASI
1 su bardagı sıvıyağ ve ya yarım paket eritilmiş margarin,
4-5 adet yumurta,1,5 su bardagı şeker,
3 kaşık kakao,
1 kabartma tozu,aldığı kadar un,

şerbeti: 2 su bardagı su,2 su bardagı şeker(birlikte kaynatılıp soğutulacak)
üzerine: 1 paket vanilyalı ,çilekli ve ya muzlu puding(arzuya göre)
750 gr süt

Kek malzemeleri hepsi birlikte çırpılır ve pişirilir,daha önce hazırlayıp soğuttuğumuz şerbet fırından çıkan kekin üzerine dökülür ve çekmesi beklenir
puding tarifine göre hazırlanarak ıslanmış kekimizin üzerine sürülür
arzuya göre pudingi döktükten sonra üzerine hindistan cevizi serpilebilir....
afiyet olsun
(bu tarif şerbetli olmasına rağmen çok hafif ve lezzetli bi pastadır)

hiç denemedim beceremem yapışırlar tepsiye diye,böylesi çok mantıklı,sağol cicikom...

haaaaaaaaaaah şöyle kate 34 cüm ben biliyodum,telepati yoluyla anlamıştım zati sende bi cevher olduğunu:)))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Telepati yolu güzelmiş yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aradıgım cok
guzel tarıfler var....

denenmış tarıflerı yapmak daha guzel

yenı tarıflerı beklıyorummmmmmmmmmmm

eeeeeeee yok mu bayram tatlısı yapan kıslar...ben pek bayrama uygun olmasa da kocamaaan bi kabak var onu pişircem..tepside fırında pişirmek istiyorum büyük olduğu için ama becerebilirmiyim bilmiyorum...

kimse destek olmamış,yaparsın arkadaşım filan diye,ama yine de sağolun..neyse ben yaptım fırında tatlımı...pek de güsel oldu,elime sağlık...lmaz::sinifsinif::umursamaz:

ellerine emeğine sağlık ezineecimm ben giremedim bugun görsem derdim şimdiden afiyet olsun bu arada en son yazdığım ıslak karakız pastası tarifimi gözden kaçtı sanırım:))

cicikom patates tarifini denedim çok güzel oldu canım..ellerine sağlıkkka.s.

Ispanak zamani;adinibilmedigim ancak gercekten keyifli ve besleyici bir tarif.Et yemeklerinin yanina garnitur olarakda cay saatinde de afiyetle yiyebilirisniz.
1/2 kg ispanak
1 sogan ile soteleniyor.Icine 1 paket krema dokuyorsunuz.Yine bu karisimin icine 2 adet yufkayi parcalayarak ekliyorsunuz;arzi ederseniz biraz kasar peyniri rendeside katabilirisniz.Bu karisimi firina dayanakli bir borcama alip uzerine bol kasar peyniri rendiliyoruz.Firinda kasar peynirleri kizarincaya kadar pisiriyoruz.
AFiyet bal seker olsun

tarifi hemen defterime yazıyorum değişik farklı bi tarif ilk fırsatta da deneyecem tşklr...kaydirigubbakcemile5

ellerine emeğine sağlık ezineecimm ben giremedim bugun görsem derdim şimdiden afiyet olsun bu arada en son yazdığım ıslak karakız pastası tarifimi gözden kaçtı sanırım:))
:1ninca: bizde kaçıcak göz var mı royalcim sağol desteğin için benim kabak bayağı bi geç pişti fırında ama on numara oldu doğrusu..ve bu arada iyi bayramlar diliyorum sana ve aileneopuyorumnanaktan....

CADIARZU,çok değişik keşke fotoğrafı da olsaydı...

bende bu forumdaki ve tüm KK da ki arkadaşlarımın geçmiş bayramını kutluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…