En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

alıntı yazdım ya arkadaşım.internetten fotoğraf yayınlamak ne zamandır emeğe saygısızlık oluyor..çoğunda da tesadüfen bulduğum bi sitede beğendiğim fotoğrafları yayınladığım yaptığım yorumlardan anlaşılıyo..bunları paylaşmak istemem de ben kötü hiç bi taraf görememiştim.yaptığın yorum çok üzücü bence...

her KK ya girdiğimde bakıyorum yeni bişeyler var mı diye
bende kaynak bittii artık,yeni tarifleri olanlar yolllasın kızlar....

her KK ya girdiğimde bakıyorum yeni bişeyler var mı diye
bende kaynak bittii artık,yeni tarifleri olanlar yolllasın kızlar....

haklısın royallcim bende de bitti.bi de yeni bulup paylaştıklarıma emeğe saygısızlık kendi fotoğraflarınız değil bunlar yorumunu alınca,demoralize oldum biraz. artık yeni bişeyler bulsam da yayınlamak gelmiyo içimden...

hani burada nettekiler değilde, onları zaten buluyoruz
kendi el emeklerim kendi fotolarımız olsa daha iyi bence de
zaten başlıkta en iyi sonuç ve övgü aldığınız tarifler olduğuna göre
kendi yaptıklarımız olmalı diye düşünüyorum
ama paylaşımınız teşekkürler.

bende yemek yapmaya bayılıyorum yukarıdaki börek harika görünüyor ellerinize sağlık
hatta ezginin mutfağı isminde bir blogum var

ya sanırım bi yanlış anlaşılma var...şu son sayfadakiler hariç hepsi zaten denenmiş tarifler..onları da şekillerini beğendiğim için paylaştım ama sanırım kötü bi fikirmiş..bi daha paylaşmayacağıma emin olabilirsiniz...ben de teşekkür ediyorum herkesin düşüncesine saygılıyım,siz de bunu gayet kibar bi uslupla belirtmişsiniz..

bende yemek yapmaya bayılıyorum yukarıdaki börek harika görünüyor ellerinize sağlık
hatta ezginin mutfağı isminde bir blogum var

o başka bi siteden alıntıydı.sanırım herkes yanlış anlamış..bloğundaki tariflere şiddetle ihtiyacımız var paris hilton...meselaaaaaaaaa pide tarifin süper cezbedici,bi de tavuk rosto ..

ezineciğim senin tarifler bir harika kim nederse desin topiğinde çok güzel devamlı takipçinim hatta tariflerini yapiyorum.......sen hiç birşeye sıkılma canım seni sıkanlar üzülsün demii...........bende yarın kismet olursa bizim buranın ıspanaklı fellah köftesi var onu yapacağım eğer becerebilirsem fotosunuda yükleyeceğim............
bugünde libyana arkadaşımızın un kurabiyesini denedim çok güzel oldu tavsiye ederim........aslında devamlı değişik tarifleri deniyorum ama biraz üşengecim buraya yüklemeye üşeniyorum tembelim tembel

aay sağol canım..bazen tamamen iyiniyetli yapılan bi davranış nasıl da yanlış anlaşılabiliyo işte böyle..bunu bi kez daha gördüm..oysa onları tek tek buraya aktarırken o kadar yorulmuştum ki o gece..neyse önemi yok...senin de tariflerini bekliyoruz öyleyse...

[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]**TAVA BOREGİ**[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]TAVA BOREGİMİZ İÇİN MALZEME:[/FONT]
  • [FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]3 Adet yufka[/FONT]
  • [FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]150 gram kadar peynir[/FONT]
  • [FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]Maydanoz[/FONT]
  • [FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]1 su bardağı süt[/FONT]
  • [FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]2 yumurta[/FONT]
  • [FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]Yarım çay bardağı sıvı yağ[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]YAPILIŞI: Süt,yumurta ve sıvı yağımızı bir kaba[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]alıp güzelce çırpalım.ben blendırla çırpıyorum...orta boy bir teflon tavamızı [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]yağlayalım..Bir yufkamızı tavaya serelim..hazırladığımız[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]harcımızdan bir miktar döküp yufkamızı ıslatalım..[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]Kalan diğer iki yufkayı küçük küçük parçalar şeklinde koparalım..Tavaya döşeyelim..aralara harcımızdan dökelim..[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]ortaya peynir,maydanoz karışımını yayalım..kenerlardan [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]sarkan yufkamızı üzerine kapayalım..tavamızın kapağını [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]kapatıp kısık ateşte pişirelim..Altı kızarınca çevirip diğer [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]yüzünüde pişirelim..böreğimiz hazır..AFİYET OLSUNopuyorumnanaktan[/FONT]

hııııııııım enfes ..bizim bu akşamki menüde de ısırganlı ve ıspanaklı börek vardı...

Buda bugün yapmış olduğum kedi dili pastam..
KEDı DıLı PASTA
MALZEMELER:
Alt katı için;
  • 1 paket kedidili bisküvi
  • 1 su bardağı süt+ 1 yemek kaşığı toz şeker
Kreması için;
  • 1 litre süt
  • 3 çorba kaşığı un(dolu dolu)
  • 1 çorba kaşığı nişastası
  • 2 yumurta sarısı
  • 2 su bardağı tozşeker
  • 1 paket vanilya
  • 150 gram margarin
  • 2 adet muz

YAPILIŞI: Kedidili bisküviyi süte batırıp hemen çıkarıyoruz tepsiye diziyoruz.Kreması için,unu nişastayı şekeri ve yumurtayı karıştırıp yavaş yavaş sütü ilave edelim.Sonra ocağa koyup pişirelim.Pişince içine vanilya margarin koyup mikserle çırpalım.Sonra bisküvilerin üstüne yarısını döküp ince ince dilimlediğimiz muzları döşeyelim..büsküvi ve krema bitene kadar işleme devam edelim.Dolaba koyup mümkünse 1 gece bekletelim.

biz 1 gece bekleyemedik..hemen yedikkk :)))) 1 gece dolapta bekleyince çok dah düzgün oluyo..

sevgili gulizgul arkadaşım son 2 tarifinde harika en kısa zaman da deneyecem ellerine sağlık keşki yakın otursaymışız kimde ğüzel pastalar börekler poğçalar varsa orda toplanırmışız:)))

ezineciğimm senin de netteen alıpta yolladığın tarifler güzel değişik, kaynaklar bitince arada farklı tariflere yer vermenin bi mahsuru yok bence...sevgilerimle....

Royelcim tşk ederim canım...her zaman beklerim buyur gelll..MİSAFİR OL GEL BANA BÖREKLER AÇARIM SANAAA

ben de hemen suçluluk duygusuna kapıldıydım.meğer bir mahsuru yokmuş,alıntı yazmak yeterliymiş.site yöneticilerine sordum..teşekkürler arkadaşım...öpüyorum seni..
Royelcim tşk ederim canım...her zaman beklerim buyur gelll..MİSAFİR OL GEL BANA BÖREKLER AÇARIM SANAAA

bana da aç börek gülizgülcüm..ben pohaça ve kurabiyelerde hüsrana uğruyorum nedense,acaba soğuk fırına atıyorum ondan mı?o kadar kabaran pohaçalarım ya da güzelim kurabiyelerim yayılıyo ve de çöküyo...niye küne?bi de ısıtılmış fırında deniycem.bu fırına alışamadım bi türlü..margarin giriyoya pohaçaya yavaş yavaş pişince yayılıyo olabilir diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…