birşey dikkatimi çekti sevgili ezine77
tariflerinin fotoğraflarının birçoğu sana ait değil sanırsam,bir yemek sitesinin sahibine ait,ben takip ediyorum o siteyi ordan tanıdım
fotoğrafları alıntı yaparken belirtmen gerekmiyor mu,emeğe saygı açısından a.s
her KK ya girdiğimde bakıyorum yeni bişeyler var mı diye
bende kaynak bittii artık,yeni tarifleri olanlar yolllasın kızlar....
hani burada nettekiler değilde, onları zaten buluyoruz
kendi el emeklerim kendi fotolarımız olsa daha iyi bence de
zaten başlıkta en iyi sonuç ve övgü aldığınız tarifler olduğuna göre
kendi yaptıklarımız olmalı diye düşünüyorum
ama paylaşımınız teşekkürler.
bende yemek yapmaya bayılıyorum yukarıdaki börek harika görünüyor ellerinize sağlık
hatta ezginin mutfağı isminde bir blogum var
ezineciğim senin tarifler bir harika kim nederse desin topiğinde çok güzel devamlı takipçinim hatta tariflerini yapiyorum.......sen hiç birşeye sıkılma canım seni sıkanlar üzülsün demii...........bende yarın kismet olursa bizim buranın ıspanaklı fellah köftesi var onu yapacağım eğer becerebilirsem fotosunuda yükleyeceğim............
bugünde libyana arkadaşımızın un kurabiyesini denedim çok güzel oldu tavsiye ederim........aslında devamlı değişik tarifleri deniyorum ama biraz üşengecim buraya yüklemeye üşeniyorum tembelim tembel
ezine bu resimleri hangi siteden aldın canım
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]**TAVA BOREGİ**[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]TAVA BOREGİMİZ İÇİN MALZEME:[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]YAPILIŞI: Süt,yumurta ve sıvı yağımızı bir kaba[/FONT]
- [FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]3 Adet yufka[/FONT]
- [FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]150 gram kadar peynir[/FONT]
- [FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]Maydanoz[/FONT]
- [FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]1 su bardağı süt[/FONT]
- [FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]2 yumurta[/FONT]
- [FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]Yarım çay bardağı sıvı yağ[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]alıp güzelce çırpalım.ben blendırla çırpıyorum...orta boy bir teflon tavamızı [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]yağlayalım..Bir yufkamızı tavaya serelim..hazırladığımız[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]harcımızdan bir miktar döküp yufkamızı ıslatalım..[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]Kalan diğer iki yufkayı küçük küçük parçalar şeklinde koparalım..Tavaya döşeyelim..aralara harcımızdan dökelim..[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]ortaya peynir,maydanoz karışımını yayalım..kenerlardan [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]sarkan yufkamızı üzerine kapayalım..tavamızın kapağını [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]kapatıp kısık ateşte pişirelim..Altı kızarınca çevirip diğer [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]yüzünüde pişirelim..böreğimiz hazır..AFİYET OLSUNopuyorumnanaktan[/FONT]
ben de hemen suçluluk duygusuna kapıldıydım.meğer bir mahsuru yokmuş,alıntı yazmak yeterliymiş.site yöneticilerine sordum..teşekkürler arkadaşım...öpüyorum seni..sevgili gulizgul arkadaşım son 2 tarifinde harika en kısa zaman da deneyecem ellerine sağlık keşki yakın otursaymışız kimde ğüzel pastalar börekler poğçalar varsa orda toplanırmışız:)))
ezineciğimm senin de netteen alıpta yolladığın tarifler güzel değişik, kaynaklar bitince arada farklı tariflere yer vermenin bi mahsuru yok bence...sevgilerimle....
Royelcim tşk ederim canım...her zaman beklerim buyur gelll..MİSAFİR OL GEL BANA BÖREKLER AÇARIM SANAAA