- 22 Ocak 2009
- 4.666
- 892
yaaa sanki biz çok becerikli olduğumuzdan mı veriyoz sanki bu tarifleri kate 34 cüm..kimbilir kaçıncı kötü sonuçtan sonra becerdiğim tarifler..örneğin hala kurabiye ve pohaça konusunda beceriksiz olduğumu düşünüyorum..bazen de şöle oluyo..bi sefer çok güzel yaptığım tarifi bir daha nedendir bilinmez öldür Allah yapamıyom..mesela şu katmer pohaça..bi seferinde o kadar güzel oldu ki;yok böle şey ama sonra oldu bi tahta..aymı tarif,aynı kişi,aynı fırın...noldu anlamıyorum..geçen gün açma yaptım mesela ne güzel kabarıyolardı,fırında tarifte verilen tepsi yerine koydum,hepsinin altı yandı..böle sayısız örnek var beceriksizliğime dair.bi kere rulo pastayı pişirip çöpe attım olmadı bu diye sinir yapıp..yine bi tane nişastalı elmalı kurabiye tarifim var,daha önce süper yapıp artık yapamadığım..hele bugünlerde iyice şaşırdım,10 numara yaptığım keklerim bile 2 kabarma tozuna rağmen istediğim gibi kabarmıyo...galiba diyetteyim diye yapmaya yapmaya pratiğiminkaybettim..yani anlıycağın,çok maharetli olduğumuzdan değil de ,işte herkesin tutan beğenilen tarifleri vardır ...ama kimi de yemek yapmayı sevmez o zaman denecek bi şey yok tabii..ne biliiim kadınız ne de olsa her gün yemekleri biz yapıyoruz ve biri olmazsa biri güzel oluyo işte...
benimde yaptığım ve arkadaşların çok beğendiği bir börek tarifim var.Ancak daha önce eklemiştim yemek topiğine link vereyim bakın arkadaşlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/269270-cok-farkli-borek.html