Pudra, Fondöten, Kapatıcılar En İyi Pudra ?

Kızlar ben revlon pudra kullanıyorum çok ama çok güzel ve fiyat acaip uygun. Ama Türkiyedeki mağazalarda yok internetten ebay'den alıyorum. Amerikadayken görmüştüm ilk, bakmıştım 4-5 dolar bişi almıştım bir kaç renk tonunu. Buğday ten için "medium no:840"ya da biraz yanınca "medium/deep no:850" iyi oluyor. İster tek, ister max factor 109 numara fondötenin üzerine kullanıyorum çok iyi.

catrine arley nerede satılıyor. Ayrııca Max factor mu catrine arley mi daha iyi ikisini de kullanan varmı?

benefit diye bir markanın pudrası varmış.nette satılıyor.ürünü tanıtırlarken pudra ve fondaten arası nüthiş bir şey deniliyor bilen duyan varmı acaba?

kızlarr catherine arley aldımm dun yorumları okuyup gayet memnunummzemuszemus

kucuk bi parfumerıde buldum ben canım bızım mahalledekııı:)

ben alix avien kuLLanıyorum çok memnunum...

Rosense'in pudrası resmen ipek gibi arkadaşlar.
Ancak her yerde bulunmuyor ve ıstanbulda RosenseShop olmadığı için ben internetten sipariş ediyorum.

13 TL.

pudra kullanmıyorum ama kullananlar en çok mac transparanı beğeniyorlar...

Rosense'ın pudrası nasıl kızlar?
Yağlı ciltler için uygun mu yapısı, matlık sağlar mı gün boyu?:ecrin_bebek:

Rosense pudrayı nerden bulabilirim kızlar benim cildimde yağlı ve hassas hemen sivilcelenir kapatıcılığı nasıl bir de fondoten kullanmadan nemlendirici üzerine kullanabilirmiyim bilen kullanan varsa lütfen yazsın

pudra kullanmayi sevmeyenlerdenim ama buna rağmen loreal, lancome, rosense, dior, alix avien ve sue devitt'in pudraları var elimde.
bana sorarsan sue devitt ve rosense derim içlerinden
diğerlerini at çöpe :nazar:

canım rosense nin kapatıcılığı nasıl cildi kurutuyormu

Fondöten olmadan pudra ciltte pul pul oluyo.Benim cildim karma.Ayrıca çok kurutuyor cildi.Rosense pudranın çok iyi olduğu söylenmiş.Tek başına mı sürüyorsunuz?

Rosense'in pudrası resmen ipek gibi arkadaşlar.
Ancak her yerde bulunmuyor ve İstanbulda RosenseShop olmadığı için ben internetten sipariş ediyorum.

13 TL.

Fiyatıda uygunmuş delikafadulden
Sınavlar bitince ilk içim rosense bayisinden almak :sm_cool:

X